Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Make-up Peggy Sage

IMG_2112
Peggy Sage

Matte oogschaduw van Peggy Sage .

Ik heb deze week mijn make-up stash wat uitgebreid met 3 matte kleuren van het merk Peggy Sage. Hier bij ons in stad is er een winkel “Beauty Boutique” die officiële verdeler is voor België , ik moest me dus niet te ver verplaatsen.

Ook in de avondles make-up hadden we met dit merk al gewerkt.

Met mijn rijpere huid 😉 staan de matte kleuren het best , ook naar veroudering toe raden ze de matte kleuren aan daar glinsterende oogschaduw toch wat verouderd . Voor een avondmake-up gebruik ik wel een accent met een glinstering in.

Peggy Sage omschrijft hun product als een rijk gepigmenteerde oogschaduwtextuur die comfort en een lange houdbaarheid garandeert. Peggy Sage komt van oorsprong uit de USA en komt sinds 1995 uit Frankrijk en is nu wereldwijd. Door de diversiteit van het productaanbod is er voor elk wat wils.

Mijn keuze viel op deze ,

IMG_2137
cherished grey
IMG_2135
tender sand
IMG_2139
flamingo rose

In elk doosje zit 3 gr oogschaduw en ze kosten 9,50 euro stuk. Ik heb een korting gekregen daar ik make-up les volg.

Mijn resultaat ?

IMG_2141

IMG_2146
ik heb aan het wenkbrauwbot en in de ooghoek een oplichting gebruikt.

 

Ik vind het een draagbare dagmake-up , wat vinden jullie ervan ?

Liefs Veerle

 

 

 

 

2 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.