Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Birchbox Januari

IMG_0463[1]

Nouveau Départ.

Vind ik eigenlijk wel een heel goede naam voor de Birchbox van januari. Een nieuw jaar, nieuwe maand , een nieuwe start . De box heeft al verschilllende meningen gekregen , hier geef ik de mijne.

IMG_0464 (2)
Beauty Cream Body lotion,207ml-13,90,-

Een mini body lotion kunnen we steeds gebruiken , hij ruikt heerlijk fris ,is een dikkere creme maar wordt goed opgenomen door de huid .

IMG_0465
Jelly Pong Pong 1,4 g-20,40,-

“Ik ken dit merk niet” was mijn eerste gedacht, maar we hebben Jelly Pong Pong al eens mogen ontvangen  in een andere Box van een Belgische firma. Waarvoor wordt dit produkt gebruikt?  Lighten Up met andere woorden om op te lichten  . Aanbrengen op de onderste waterlijn van het oog, onder het oog zoals een concealer of aan het wenkbrauwbot. Hij is ook 100% hypoallergene. Voelt niet droog aan op de huid .

IMG_0466
Marvis tandpasta 25ml-7,-/75ml-12,-

 

Hij belooft met 3 minuten poetsen per poetsbeurt dat we onze witte glimlach gaan beschermen, ben benieuwd.Hij heeft een zeer frisse muntsmaak waar ik wel van hou.

 

 

 

 

IMG_0467
Prive Apres-Shampooing 250ml-26,-

Zijn geur is heerlijk ; naar vers gewassen linnen, maar voor een apres-shampoo vind ik hem wel beetje prijzig.

Hij maakt het haar wel zacht en makkelijk doorkambaar . Er zit onder ander aloë vera en calendula in .

 

 

Er zat ook een kaartje in met twee haarelastiekjes.

 

Doux me Masque gommage ,60ml- 26,-

Een zachte gommage voor het gezicht voor een heldere blik, wie houdt daar nu niet van 🙂 ? Verschil met een peeling is dat deze een beetje moet drogen en dan afgommen, ik moet wel opletten daar ik gevoelig huidje heb, niet te hard gommen .

 

IMG_0469[1]

 

Wat vind ik nu van de inhoud ? Vijf produkten voor het lichaam, het gezicht, make-up en het haar , wel ik ben heel tevreden , ik kan alles goed gebruiken wat de Birchbox Januari gebracht geeft . Ik ben ook nog niet zo lang klant van BirchBox, dus ben nieuwsgierig naar de volgende . En jullie ook ?

 

Liefs Veerle

 

 

2 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.