Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Proficiat

Ik verschoot me een built deze week toen ik mijn brievenbus opende, er lag een wit pakje in met als titel “Proficiat”.

 

Ik doe nu en dan wel eens mee met een wedstrijd maar eigenlijk met gedacht “deelnemen is ook leuk” maar in mijn achterhoofd weten dat de kans klein is dat ik bij de gelukkige ben , tot die dag ………

 

Ja hoor , met veel plezier informeren we je dat je één van de gelukkige winnaars van de nieuwe Eucerin Filler CC Cream bent. Ik heb het eerst een paar keer herlezen voor dat ik het goed besefte dat ik gewonnen had . En wat voor een prijs, een full size (50 ml) nieuw product van Eucerin  .

Eucerin is een huidverzorgingsmerk dat wordt aanbevolen door dermatologen en wordt verkocht in de apotheek of in de mutualiteitswinkels .

Al ruim 100 jaar wordt Beiersdorf, het bedrijf achter Eucerin geassocieerd met baanbrekende innovatie op het gebied van huidverzorging . De oorsprong van het merk ligt in de apotheek van Paul C. Beiersdorf in Hamburg .

In Hamburg is er voor de liefhebbers een volledig Eucerin Huidinstituut, waar de huidexperts persoonlijke oplossingen bieden voor de huidproblemen .

 

Eucerin heeft een groot assortiment zowel voor gezicht als voor lichaam, haar en hoofdhuid, zon en ook de mannen worden niet vergeten .

 

IMG_0504 (1)Het product dat ik mocht ontvangen is een Hyaluron-Filler CC Cream, een antirimpel dagcrème met hyaluronzuur( dringt verder in de epidermale huidlagen waar de diepere rimpels ontstaan) en dankzij de kleurpigmenten wordt de huidteint onmiddellijk geëgaliseerd voor een stralende en egale teint .

 

 

 

 

 

IMG_2325

De crème heeft een niet vette structuur die goed in de huid dringt . De geur is heel aangenaam  ( doet me aan de zomer denken), er zit ook een zonnebescherming in nl SPF 15, wat ook niet onbelangrijk is .Het is dermatologisch bewezen dat deze crème geschikt is voor ieder huidtype .

Ik heb voor de prijs gekeken op de site en de Eucerin hyaluron filler cc crème wordt verkocht aan 19,99 euro.

 

 

 

 

Wat vinden jullie van het Merk  Eucerin ? Laat me eens weten of jullie al iets gewonnen hebben .

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.