Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Mijn eerste shoplog

Ha, eindelijk is hij hier , mijn eerste shoplog .

IMG_0622 (2)

We gingen zaterdagnamiddag naar Gent voor mijn nieuwe Mac computer  af te halen ( waar ik helaas nog veel van moet leren , helemaal anders om mee te werken ) dus voor mij ook de gelegenheid om de Veldstraat en de Lange Munt eens af te dweilen. Door het slechte weer was er ook niet zoveel volk op de been. Kijk je mee naar mijn koopjes ?

 

Bij The Body Shop kocht ik “Drops Of Youth” , een serum voor na de ochtendreiniging van het gelaat, ik kreeg een paar samples mee van hun dagcrème van dezelfde lijn .

Waar ze nu ook veel van spreken is hun handcrème “ Hemp” .Van iedere Limited Edition “Hemp Hand Protector” die wordt verkocht, gaat 1,50 naar het beschermen van de planeet, de oceanen of dieren en mensen.

IMG_0624 (2)

 

Daarna ging ik verder naar Ici Paris Xl , daar kocht ik voor mijn ventje de koffer van “Terre D Hermes “ . Al jaren en dagen zijn lievelingsgeurtje. Ik als beautyblogger kan hem maar niet overtuigen van eens iets anders te proberen . De geur gaat hem wel goed af (gelukkig maar ) en voor Valentijn mocht het wel dat ietsje meer zijn ;-).

Daar in de winkel aan de Korenmarkt hebben ze een corner van “Urban Decay” . Eén woord Wauw,  ik als make-up addict kon mijn ogen de kost geven, de verkoopster die daar stond kon ook alles goed uitleggen .

Als je al een tijdje blogs en You Tube volgt zoals ik zijn er veel mensen die heel tevreden zijn over dit merk , ik kocht daar de “Eyeshadow Primer Potion ” anti-aging en de mooie mattifying powder “De-Slick” volledig transparant om het glimmen van de huid tegen te gaan en de fond de teint vast te zetten.

IMG_0628 (2)

 

Aangekomen in de Lange Munt kon ik niet voorbij Lush. Het was in de winkel wel  wat drummen maar ik had mijn wensenlijstje mee .

Ik had op de blog van Nymphette gelezen dat de “Unicorn Horn Bubble Bar “ speciaal voor Valentijn uitgebracht was maar deze was helaas uitverkocht . Ik heb de “A French Kiss” gekocht. Hij ruikt naar lavendel, rozemarijn en tijm. Goed voor de huid en heel sensueel .

IMG_0626

Voor de kids had ik een paar “Bubble Bars” meegenomen, het kleine witte pastille op de foto is voor in een kom heet water te doen en waarmee je je gezicht kan stomen zodat nadien de verzorgingscrèmes beter worden opgenomen door de huid “ De Dream Steam Steamer Tab“.Er zit kamille, lavendel en rozen in .

Op het kanaal van TheImagePartner had ik gezien in haar ochtendroutine dat ze een speciale shampoo gebruikte voor haar blonde haren , de paarse shampoo “Daddyo “. De shampoo is eigenlijk bedoelt voor de grijze haren mooi glanzend te houden maar de blonde lokken krijgen er ook glans van .

Voor de lippen die in de koude dagen nog al eens afzien heb ik de “Bubblegum Lip Scrub”  aangeschaft. De scrub verwijdert losse velletjes van de lippen en hij smaakt naar bubblegum, twee vliegen in één klap .

IMG_0627 (2)

Bij de H&M heb ik nog een broekkous gespot , lekker warm en mijn wenkbrauwpotlood was ook aan vernieuwing toe, ze hebben daar in Gent toevallig wel veel make-up productjes en heb hem daar gekocht om eens te testen.

Als afsluiter heb ik mij getrakteerd op een lekkere koffie van “Starbucks”

Een review van sommige producten volgt later in een volgende post .

Hebben jullie gewinkeld voor Valentijn?

Liefs Veerle

 

 

2 Comment

  1. Het leuk zo vrije tijd om te zulke leuke dingentjes te shoppen. Veel succes met je appeltje 🙂 en hou ons op de hoogte van je andere aankoopjes…wel benieuwd naar die van de bodyshop en de shampoo voor grijze haartjes… Grtjs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.