Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Zoeva kwasten.

 

Meer,meer, meer kwasten , toen de opleiding make-up begon in september had ik een paar kwastjes die al jaren in mijn make-up bakje lagen maar met het lijstje van de juf ging ik naar de winkel om een nieuw setje te kopen. Nu een paar maand later zijn we al verbeterd in het aanbrengen van make-up en probeer ik de juiste kwasten te gebruiken om bepaalde delen van het gezicht aan te zetten .

Via You tube had ik al meerdere keren het merk  Zoeva  zien voorbijkomen , dus ben ik beginnen zoeken en kwam ik uit bij Douglas.nl.

Deze Nederlandse webshop verkoop alles wat met verzorging en make-up te maken heeft .Het merk  Zoeva  zelf heeft ook een Duitse webshop , maar dan moet je verzendkosten betalen.

Ik had de vrijdagavond mijn bestelling geplaatst en de volgende dinsdag had ik mijn pakje . Het kwam toe in een sterke doos , verpakt in beschermend papier en elke kwast zat nog eens apart verpakt in een herbruikbaar penselenetui met zipsluiting .

IMG_2402

In totaal bestelde ik 5 kwasten , vier voor oogmake-up en één voor het gezicht.

De 142/ Concealer Buffer 9,50 euro.

De haren bestaan uit diervriendelijke taklon-haren en zijn geschikt voor de zachte verwerking rond de gevoelige oogcontour. Aanbrengen en blenden van concealer met deze borstel lukt vrij goed om een natuurlijk make-upresultaat te bekomen. Voor concealer aan te brengen gebruik ik ook mijn vingers maar zo een ronde borstel werkt ook prettig.

De 230/Luxe Pencil 8,50 euro.

Deze haren bestaan uit mix van natuurlijke en synthetisch haar. Deze borstel is bijzonder geschikt, dankzij de puntige vorm, voor het nauwkeurig aanbrengen van kleur in de oogplooi of langs de wimperlijn.

De 238/Luxe Precise Shader 8,50 euro.

Met deze kleine, super precieze penseel kan ik  meer gedetailleerd werken rond de ogen. Ook voor het zetten van accenten  is dit penseel ideaal. De haren zijn mix van natuurlijk en synthetisch penseelhaar.

IMG_0615

De 231/Luxe Petit Crease 8,50 euro.

Een heel zacht penseel met mix van natuurlijk en synthetisch haar, ideaal om te accentueren in de arcadeboog.

De 223/Petit Eye Blender 8,50 euro.

Dit miste ik het meest tussen mijn penselen, ik heb een grote van Kryolan maar om fijn te werken lukte dit niet zo goed maar met deze ben ik geholpen . Hij is gemaakt van Taklonhaar en het blenden (= uitvegen van overgangen ) van oogschaduw in de oogplooi lukt perfect met deze eye blender- oogschaduwpenseel.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aanwinsten . En jullie ? Hebben jullie veel make-uppenselen ?

Bron : prijzen Douglas.nl

Liefs Veerle

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.