Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle Unboxing

nieuwe Deautybox

De Deauty box van februari is deze week gearriveerd , producten nemen  ons mee van de UK naar Spanje via Frankrijk.

 

Dit is een foto van de januari box, ik heb er geen IMG_0498 verslag van gemaakt na een mini ontgoocheling .

 

 

 

 

 

Nu maakte mijn beautyhartje een blije sprong na het openen van de februari box. Met vijf producten die roepen om te worden geopend . Er zitten producten van Nuxe, Naobay en Cowshed in.

IMG_0650

 

 

Het product dat ik ken van bij de apotheek is Nuxe, wij hebben de douche olie met Prodigieuse parfum 100 ml ontvangen om heerlijk te genieten onder de douche. Als de olie in aanraking komt met water veranderd deze in een heerlijk schuim. Full size 200 ml 10,90-,

IMG_0646

 

 

Na de douche kunnen we onze huid heerlijk verwennen met de Naobay Bodylotion Radiance 125 ml. Deze bodylotion van het Spaanse merk Naobay heeft een samenstelling van natuurlijke oorsprong met maar liefst die van 19,16% afkomstig  uit de bio landbouw. Er zit onder andere olijfolie, kariteboter en avocado olie in. De aloe vera en een zachte citrusgeur zorgen voor een verfrissend effect. Fulle size 250 ml 18,99-,

IMG_0647

 

 

Als eerste Full size product kregen we de Unani Il-Luminate Exfolitant Face Cream 100 ml 15,00-, .Deze scrub belooft ons een paar jaartjes terug in de tijd , kleine deeltjes van de walnotendop zorgt voor een natuurlijke scrub, met combinatie van hydraterende oliën om je huid zacht te maken en te hydrateren . Let’s try.

IMG_0648

 

 

Een nieuw merk in de  Deautybox is Cowshed met Kamille Refreshing Toner 30ml. Een verfrissende tonic op basis van kamille. Om de cellen  een boost te geven om te helpen vernieuwen is er lavendel in verwerkt . Er zitten geen parabenen ( bewaarmiddelen ) noch alcohol in . Full size 250 ml, 17,00-,.

IMG_0649

Ook van het merk Lollipops , Délicieuse Lippenbalsem hebben we een Full size 10 ml, 4,90-,.  In dit Franse produkt zitten geen parabenen en is allergeen vrij. De lippenbalsem ruikt naar vanille en heeft een rijke textuur. De formule is verrijkt met plantaardige oliën, vitamine E en dankzij de anti-oxidanten beschermt hij tegen UV en vervuiling.

Te koop bij Di Beauty.

 

Zoals ik al vertelde in het begin van mijn post ben ik heel blij en benieuwd om de producten te testen . Een dikke pluim Deautybox .

Wat vinden jullie van de box, benieuwd naar de producten ?

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.