Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Estetika 2016

 

Dit weekend  was het hoogdag voor de liefhebbers van de make-upartist, verzorgingsinstituten en nagelstylisten, namelijk de Estetika beurs in Brussel Ik ben vandaag ,zondag geweest met een paar medestudenten uit de make-up les.

 

Ben je benieuwd naar mijn dag? Lees dan maar gerust verder. 😉

image

Dankzij een medestudent kon ik een reductiekaart krijgen , scheelt wel in prijs he!

Samen met Petra uit de make-up les vertrokken we met de trein om 8u30 , pff wat is dat vroeg voor een zondagmorgen , éénmaal in Brussel-Zuid namen we de metro naar de Heizel. Wat was ik blij dat Petra mee was want een metro nemen was voor mij de eerste keer .

imageimage

Al bij het binnenkomen werden we al getrakteerd op een pijnloze ontharing, allee op een klein plekje dan toch van het been met de Twist épil, pijnloos en ook  scrub ineen.

image

We kwamen hééél veel make-up standen tegen,

   Make up For Ever

image

   NYX , deze gaan in de zomer , juni waarschijnlijk, hun eerste winkel openen in België maar het is nog een geheim in welke stad dat zal zijn.

image

    Paul& Joe

image

   Lookx

image

 Pupa

image

en nog zoveel meer ……

Er waren veel standen voor de nailstylisten , standen waar men penselen, koffers, instituutapperatuur, schorten en andere materialen verkochten.

Na zo een drie uur slenteren trakteren we ons met een lekker potje koffie en belegd broodje , amaai dat smaakte.

image

 

In Brussel-Zuid moesten we een kwartiertje wachten en heb daar vlug in het kleine winkeltje binnen geweest van The Body Shop, ze hebben zaterdag laatstleden hun nieuwe lijn gelanceerd , “British Rose”.

image

Ik heb de Glow Body Butter gekocht , een dikke smeuige crème, die gemakkelijk uitsmeert en die heerlijk ruikt naar rozen; de lijn bestaat uit een showergel, soft hand cream, Body Butter, exfoliating gel Body scrub , zeep, eau de toilette, slow body essence, eye & cheek palette met 6 eye shaduw & 2 blush. Voor ieder wat wils.

 

Voor de Body Butter betaalde ik voor 200 ml 16€.

image

 

Ik heb reuze genoten van mijn zondag en jullie ?

Liefs Veerle

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.