Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Cien van de Lidl

budget make-up : Nagellakken

 

Ik had na een beetje surfen een leuke blog ontdekt van “Vanessa blog “.

Ze had een tof artikel geschreven over nagellakken voor deze zomer van het merk “Cien”. Dit is het beauty huismerk van de winkel Lidl . Ik had er nog niet op gelet dat ze al nagellak binnen hadden voor de lente, dus ik ging hier bij ons eens kijken .

De verkoopster vertelde me dat dit artikels zijn die nu en dan eens binnenkomen , dus ze hebben geen vaste plaats in de winkel en jammer genoeg hadden ze nu daar geen nagellakken.

 

Maar weinig getreurd , ik moest dit weekend naar Gent en in Eke hebben ze een mega grote Lidl, dus ging ik daar eens piepen; daar had ik veel keuze en heb er drie gekocht, kijk je me welke ?

 

IMG_2796

1 lollipop – 2 juicy coral – 3 red roses

 

Ik heb eerst een kleurloze basislak gebruikt en dan twee laagjes Cien nagellak. De dekking vind ik super van deze lakjes en  ook een supermooie glans, zeker als je weet dat ik voor één nagellakje van Cien met 11ml inhoud  1,99 € heb betaald.

Een mooi prijsje voor een goed nagellakje, de houdbaarheid hangt natuurlijk af hoe lief je bent voor je nagels , bij mij begon de nagellak na drie dagen te schilferen, valt dus goed mee 😉 .

IMG_2799lollipop, tussen koraal en roze

IMG_2800juicy coral, mooi koraalkleur

IMG_2795red roses, klassiek rood , zag er donkerder uit in flesje.

 

Er was nog veel keuze maar met deze drie kan ik al dromen van de warmere temperaturen . Hebben jullie al eens cosmetica gekocht in de Lidl?

 

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.