Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up opgemaakte produkten

Opgemaakte producten.

 

Sinds januari vraagt mijn echtgenoot zich af wat de lege potjes en flesjes in een mand doen  i.p.v. van in de PMD zak , maar zelf ben ik benieuwd naar de opgemaakte producten van de bloggers en heb ondertussen al wat opgebruikt om er een post van te schrijven .

 

Ik verschiet er zelf wel van als je alles bij elkaar laat komen wat we zoal gebruiken van productjes om ons te verzorgen, maar ik gebruik ze nu éénmaal graag .

image

 

Er zit beetje van alles in daarmee heb ik ze wat gesorteerd.

 

image

Listerine mondwater, bereikt plaatsen waar je tandenborstel niet komt . Twee producten van het huismerk Kruidvat, een deo en een body butter . Als ik een deo koop lees ik altijd de ingrediëntenlijst, aluminium chloorhydraat bv tracht ik te vermijden ook al zijn het geruchten dat deze schadelijk zou zijn voor de gezondheid, iedereen heeft zijn keuze ,fair enough.

Mocht ik geen reserve hebben zou ik deze producten terug kopen , zij doen wat ze moeten doen.

 

image

Op deze foto staan gezichtsproducten  van Yves Rocher reinigingsmelk en een staaltje reinigingsmelk van Clarins , Uriage micellaire reinigingswater en schuimende reinigingsgel , Caudalie zachte scrubcrème voor het gelaat ( deze drie mini producten komen uit een deautybox ), en als laatste een tester die ik mocht ontvangen van Estée Lauder hun  Contour & Define Fille Expert Serum. Een aangenaam product maar naar mijn mening wel wat duur  (vanaf 75,50 € voor 30 ml).

 

 

Ik heb enkele badproducten , als eerste de veelbesproken Morning Kiss van Kneipp , heerlijk productje voor in de douche met zijn zalig schuim , een badcréme van Bodysol voor de gevoelige huid , hun verpakking is ondertussen wel vernieuwd en de kids hun Ulta Doux van Garnier, lekkere fruitgeur die niet prikt in de ogen 🙂 .

Van Elseve heb ik eindelijk de haarolie opgebruikt, denk dat deze zeker een jaar heeft meegegaan , je hebt er maar een drupje van nodig om zachte , gladde haren te hebben na het drogen zonder dat het zwaar of vet aanvoelt .

 

image

Geloof het of niet maar ik heb een make-up product opgemaakt. Een mono oogschaduw, een basiskleurtje (beige) die ik in de arcadeboog gebruikte als overgangskleur.

 

Dit was mijn opgemaakte producten voor deze maand, maar in mijn mandje liggen er al lege flesjes voor volgende maand, ook benieuwd?

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.