Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Fotodagboek maart 16

 

Ik vind het zelf plezant om een fotodagboek te zien van medebloggers , niet met kwade bedoelingen ? maar denk dat ons vrouwelijke nieuwsgierigheid daar wel een beetje voor tussen zit . Dus besloot ik om mijn eerste fotodagboek te maken en te delen met jullie , dit van de maand maart 2016 . Veel plezier .

 

Mijn maand begon in mineur , laat ik toch wel mijn nieuwe Urbin Decay De -Slick mattifying powder vallen. Op Instagram schreef iemand dat je dat kan herstellen met “rubbing alcohol” . Ik ga daar maar niet aan beginnen, wie weet wat er dan nog over blijft .

image

 

 

 

Op 3 maart was mijn oudste 11 jaar geworden , we zijn met een paar vriendjes van hem naar de bioscoop geweest in Kortrijk . Mama en papa heel moe maar kinderen heel blij na hun dag.

 

 

image

Donderdag 10 maart moesten we voor de les” mannen make-up” een model mee hebben . Mijn man was gelukkig akkoord om mee te gaan . We hebben er veel plezier aan beleeft want je man maquilleren doe je niet vaak he :-)) .

 

 

image

De zondag 13 maart was het hoogdag voor ons. Ik ben dan samen met Petra van de les Make-up naar Brussel geweest om ons te laten bekoren van alle nieuwe snufjes en producten op de Estetika beurs . Voor herhaling vatbaar.

 

 

Een sportieve dag op zondag 20 maart , toen was het aan de Blaarmeersen in Gent  in de Topsporthal sportdag voor de atletiekverenigingen en scholen.

 

En toen, toen stond onze wereld stil . De dinsdag 22 maart het verschrikkelijke nieuws van de aanslagen in Brussel en Zaventem. Ik kan het niet begrijpen , wordt er verdrietig van .

image

 

 

Nerveus, zenuwachtig was donderdag 24 maart, de laatste les make-up en tevens ook eindproef. We moesten starten met dag make-up die dan overging in avond make-up en zonder iets te verwijderen moesten we er een fantasie make-up van maken. Jammer dat de lessen gedaan zijn , het was plezant en leerrijk .

image

 

 

 

Op zaterdag 26 maart kon ik me uitleven, het was Pasen en mocht voor de KWB de stand van grimeren bezetten . Vele blije gezichtjes heb ik die namiddag daar gezien.

En toen begon de paasvakantie , veel tijd voor de kids om te ravotten in de tuin .

image

En ik , ik amuseer me (na mijn werkdag) met nieuwe producten uit te testen . Peggy Sage, The Body Shop……

 

Nog een week vakantie voor de kids , en voor jullie ook ?

 

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.