Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
expo beurs Lifestyle make-up

“Goed Gevoel Ladies Fair”

 

Zaterdag laatstleden ging ik naar de Expo in Gent om de beurs te bezoeken van “Goed Gevoel Ladies Fair “; deze beurs was op 15-16 en 17 april. Reeds de vierde editie met leuke standhouders, 165 om precies te zijn .

image

Samen met health coach Martine Prenen, keukenprinses Sofie Dumont en stijlgoeroe Lien Degol was het leuk vertoeven op de beurs.

 

Een beurs die heel druk bezocht wordt door vrouwen van alle leeftijden , heb ook veel kinderen gezien , de kids mogen tot 12 jaar gratis binnen komen .

Bij de meeste standhouders kan je met bankcontact betalen, ik had mijn shoppingsbudget reeds gecheckt.

De beurs zelf is verdeeld in vier grote groepen :

Voel je mooi – Voel je gezond- Voel je thuis- Voel je geïnspireerd.

 

Voel je mooi : make-up, huidverzorgingsproducten, anti-aging therapieën, manicure- en haarproducten .Handtassen, juwelen, fashion en hippe accessoires.

 

 

Standhouders van o.a.Trend nagellakken, Environ en Jane Iredale, Sleek en Pupa make-up.

 

Ik heb wat producten gekocht van Dermalex, kan niet wachten om ze uit te testen .

image

image

Ik kocht ook de verzorging voor mijn nagels van Trind, ik vind dit goede producten voor de nagels en mijn flesje is bijna op .

 

Voel je gezond :  Hier vind je gezonde voedingsproducten, biologische en ecologische producten, sport -en wellnessaanbod;

Lekkere smoothy, veel gezond fruit, lekkere vernieuwd snoepjes ( de neuzekes )

image

Zelfs workouts voor mama’s die nog niet lang geleden bevallen waren kwamen aan bod.

 

Voel je thuis :  Woon- en tuindecoratie, kleur en interieuradvies , alles wat je nodig hebt om te experimenteren in je keuken.

image

Een mooi gedekte tafel  en nog veel meer,

 

Voel je geïnspireerd: aanbod aan reizen, citytrips, uitstapjes, coachen sessies, yoga , hier kan je allemaal uitzoeken. Er was ook een boekenstand waar de bekende mensen zoals Martine Prenen haar boeken kwam signeren .

 

Je kan je ook inschrijven voor workshops te volgen maar die waren via de website al volledig volzet, bij binnen komen kon je nog eens proberen , maar toen ik de lange rij zag was mijn goesting over .

image

Alles was nochtans goed uitgelegd waar en wanneer.

 

 

Nog enkele sfeerbeelden;

 

 

De toegang op de beurs zelf kost 12 euro ,  ticket op voorhand kost 10 euro, bij einde krijg je ook een goodiebag met leuke producten. Vergeet niet je parkingkaart te kopen tenzij je met openbaar vervoer (tram) bent gekomen.

image

 

Ik vond het een leuke beurs met veel afwisseling, wel heel druk natuurlijk, nadien ben ik naar de Ikea geweest want dat ligt naast de Expo, maar daar de volgende post meer over 😉

Prettige zondag

Liefs Veerle

5 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.