Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle Unboxing

Deauty Discover Beauty

 

Deauty deed deze maand een actie waar ik aan deel nam , drie maand beauty ontdekken voor 30 euro i.p.v. 50 euro.

Vrijdag bracht de postbode de eerste box van drie die ik graag met jullie deel.

image

 

Eerste waar ik niet naast kon kijken was het Gilette Venus Swirl Razor Full Size ,16,99€.

Dit scheermesje heeft een Flexibel-technologie, die speciaal ontworpen is om goed bij lastige plekjes te kunnen geraken, zoals bijvoorbeeld knieën en enkels. Het mesje bevat een vochtinbrengend serum, ik onthaar mijn benen altijd met wax , zal wel iemand kunnen blij maken met dit scheermesje.

Deze is te koop in de supermarkt.

image

 

Toen kwam de Yves Rocher SOS Repair nagellak Full Size 5 ml uitgerold.

image

Hij belooft dat als je net je nagels hebt gelakt en je hebt vervelende strepen dat deze SOS  nagellak het kan oplossen met eerst verticaal aan te brengen en dan nog eens horizontaal, net zo lang tot de oneffenheden zijn verdwenen . Mmmm, voor mij is dit een mooie glanzende topcoat.

 

image

Van het merk Uriage zat er een 3-in-1 product in , de Créme Lavante 50 ml; Full Size 200 ml, 10€.

Dit is een zeepvrije schuimende reiniger niet alleen voor het gelaat maar ook voor je lichaam en je haar . De crème bevat thermaal water die onzuiverheden verwijdert, 1/3 voedende melk die beschermt tegen uitdroging. Hypoallergeen . Te koop bij de apotheek.

 

Na het reinigingsproduct  hebben ze er een dagcréme ingestopt, de Eucerin Hyaluron Filler 20 ml;Full Size 50 ml, 30 € . Deze dagcréme verschilt van box tot box. Te koop bij de apotheek.

image

Een dagcréme met krachtige hyaluronzuur, dat de diepe rimpels van binnenin weet te vullen. Dit is een fijne crème voor droge huid.

 

Een verzorging voor de ogen mocht niet ontbreken en daarvoor hebben ze de Balance Me Wonder Eye Créme 7 ml; Fulle Size 15 ml, 20 € aangesproken.

Met de vorige producten van Balance Me in de Deautybox kan ik een volledig nieuw ochtendroutine opstarten 😉

image

Dit Britse merk is goed voor donkere kringen ,fijne lijntjes en wallen onder de ogen , hij bevat komkommerolie, hyaluronzuur, kokosolie en kruipbraam ( ook wel bosbraam genoemd die veel vit C bevat ) .

Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom onder de glucose bouwstenen, het zorgt voor een gezonde huid. Met het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, dit heeft te maken met tekort aan hyaluronzuur. Daarom wordt regelmatig gebruik gemaakt van deze stof in anti-aging producten.

 

Als extraatje zat er een doosje vitamines in van Biocure Antioxidant LA , 4 capsules, Full Size 30 capsules; 18 €.

image

Met de bon kan je afslag krijgen bij de apotheek op de verkoopprijs , zo kan je de vitamines goed testen want men neemt 1 capsule per dag en met het doosje van 4 capsules kan je het niet echt gaan testen ,niet!

De vitamines bevatten o.a. kurkuma, vitamine A, B3 en C die onze huid, nagels en haar en boost in de goede richting geven.

 

Zoals je ziet zaten er veel producten bij die we bij de apotheek kunnen kopen, gekende producten ook wel , misschien in de volgende box onbekende productjes ? We zijn benieuwd.

Prettige zaterdag.

Liefs Veerle

bron: Wikipedia

3 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.