Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
fotodagboek Lifestyle

fotodagboek “April 2016”

 

 

In mei leggen alle vogels een ei. Wordt tijd dat ik mijn fotodagboek post want mei is weeral een week voorbij. Kijk je mee ?

 

 

image

Begin april was de zon ook van de partij en de wielrenners op de Ronde Van Vlaanderen.

 

 

image

Het was leuk vertoeven op de beurs van Goed Gevoel . Voor herhaling vatbaar . Ik hoop dat ik de volgende keer wat vriendinnen kan overtuigen om mee te gaan .

 

image

Heb me in april lekker laten verwarmen door de Andullatie matras , dat komt zeker op mijn wish list.

 

Ik en de jongens hebben lekkere fruitijsjes en smoothies gemaakt, hmm lekker .

 

2016-04-17 14.00.09

Op You Tube had ik een leuke DIY ontdekt, jammer genoeg is mijn kat er niet te zot van . Met een oude t-shirt en een kartonnen doos een huisje maken.

 

2016-04-22 11.17.55

Het is gebeurd, aprilmaand= tijd voor een leesbril, mijn armen werden op den duur tekort om de letters  op het papier te kunnen lezen .

 

 

Mijn goede voornemens zijn er dan toch gekomen, sporten . In april dan nog, het is nooit te laat om te beginnen he . Eén keer in de week gaan spinnen . Beetje bij beetje de conditie opbouwen.

 

Mijn man en ik zijn eens gezellig samen gaan eten in Geraardsbergen, heel lekker vispannetje als hoofdgerecht, en tète a tète 😉

 

We hebben ook enkele winkels bezocht in april, nl de Ikea en de Mediamarkt. Ik was verbaasd dat Mediamarkt zo een grote winkel is .Ik laat in een volgend post zien wat ik  daar heb gekocht . Ben er alleszins heel gelukkig mee.

 

2016-04-09 08.54.19

April was ook een beetje loslaten . Mijn jongste ging voor de eerste keer mee op chiroweekend. Zo weten we toch een beetje of ze het kamp van tien dagen in de zomervakantie zien zitten . Zij wel maar ik ,’moeder’ pinkte toch een traantje weg.

 

 

De laatste dag van april ben ik met de jongens naar St-Niklaas gereden, het “Waasland shopping centrum. De libelle organiseerde daar haar “mama Verwendag “. Leuke cadeautas gekregen en vele winkels die een procent gaven . Leuk toch .

 

Zo zie je maar , april is voor mij voorbijgevlogen, en voor jullie?

groetjes Veerle.

2 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.