Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Lieve Mama

8 mei, de dag van de mama’s, bloemen of een ontbijt misschien, of toch die lekkere parfum?

Vele mooie zelfgemaakte cadeaus die de allerkleinste met een groot hartje afgeven.

 

Vorige zaterdag ben ik naar Waasland Shoppingcenter geweest daar ook de Libelle haar “Mama Verwendag ” organiseerde. Twee vliegen in één klap voor mij want ik had daar nog nooit geweest en was nog op zoek naar een cadeau voor mijn moeder.

We waren extra vroeg vertrokken maar  om 10 uur  was er file voor de parking op te rijden.

Eens binnen was het ook aanschuiven voor de cadeautas te krijgen, maar geen nood, ik had er heel de dag voor uitgetrokken.

image

 

Het winkelcentrum zelf is vrij groot en ook mooi aanbod van de verschillende winkels. Met de actie van Libelle kon je je laten opmaken aan de shop van Ici Paris XL, er waren workshops, standjes waar je dingen kon proeven enz.

Leuke voormiddag gehad daar in St-Niklaas.

 

Deze voormiddag ben ik langs het kruitvat geweest en heb er ook nog toffe spulletjes gezien voor moederdag.

 

Ik ben alvast benieuwd naar wat mijn kroost me  straks zal schenken, maar laat me eerlijk zijn, liefde geven ze me alle dagen 😉

 

Bij deze wens ik alle mama’s een mooie moederdag .

 

 

Liefs Veerle

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.