Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle opgemaakte produkten

Olala, zoveel….

 

Sinds ik een blog begonnen ben gebruik en test ik graag de producten die ik koop. Het is wel te zien aan mijn mandje, het kan er gewoon niet allemaal in.

Heb de producten wat overzichtelijk bij elkaar gezet en gefotografeerd. Kijk je mee naar mijn opgebruikte producten van april-mei 2016.

 

IMG_0915

 

Een vriendelijke verkoopster van een parfumwinkel zei ooit tegen me dat staaltjes ook een beperkte houdbaarheid hebben, ook al zijn ze niet geopend. Ik was van gedacht dat het interessant is om ze te houden voor op reis, maar als er eentje tussen zit waar je huid niet goed tegen kan dan zit je daar schoon op je vakantiebestemming. Vandaar was het staaltjes tijd.

Vooral dag -en nachtcrème in staaltjes en er zat geen enkel bij die negatief reageerde op mijn huid, er zitten ook paar flesjes  micellaire water in , twee stuks van Yves Rocher en ééntje van Uriage en Embryolisse ,deze laatste komen uit een Box. Ik gebruik deze om mijn huid een extra reiniging te geven na make-up .

Zachte oogreinigingslotion van Diadermine en Nivea, deze worden zowel dermatologisch als ophtalmologisch ( wetenschap van het oog) getest.

Ook van Nivea heb ik van dezelfde lijn de verfrissende reinigingsmelk en tonic opgebruikt voor de normale tot vette huid.

De “Sublime Fresh “van L’Oreal had ik tussendoor op weekend gekocht en die wisselde ik af met de Nivea. De producten hebben een aangename frisse geur en mijn huid voelde niet trekkiger aan na gebruik.

De “Vitamine E “lijn van The Body Shop gebruikte ik s’avonds, eerst reinigen dan de “Overnight Serum-In- Oil “, trek vlug in de huid zonder vet aan te voelen, daarna de “Noursing Night Cream “, alle huidtypen.

Ja, wie kent ze niet, de “drie stappen” van Clinique, ben daar heel tevreden over maar het is eens tijd voor een ander routine 🙂

 

IMG_0917

De “Seven day scrub” gebruikte ik twee maal per week, iedere dag een scrub zou teveel van goede zijn .

 

Over scrubs gesproken, voor lichaam heb ik er eentje van “Petipa de patapo” op basis van maïs , gekocht op vakantie in Frankrijk, alleen de geur viel me tegen.

Bijgeloof of niet , de “Good-Bye Cellulite ” van Nivea gaf me idee dat mijn billen strakker waren . De “zachte crème” van Yves Rocher met bio-kamillenextrakt gebruikte ik ook voor de kids mee in te wrijven na hun bad. Deze crème smeert gemakkelijker uit dan de blauwe pot van Nivea . Aangename bloemengeur.

IMG_0921

Enkel haarproducten , de balsem van Garnier “Ultra Doux” amandel en lotusbloem, hele sterke amandelgeur.

Een repair masker van Schwarzkopf”Gliss Kur”.Hoeft maar één minuutje in te trekken. Hiervan niet teveel gebruiken of je haar valt heel slap.

Een shampoo van Furterer ” Solaire”, deze gebruikte ik na zwemmen voor de chloor uit mijn haar te halen en een haarserum van l’Oréal ” Elseve”, speciaal voor de haarpunten.

 

 

De “Deep Sleep ” van The Body Shop had ik al een tijd op mijn nachtkastje staan , wisselde af met die van Rituals “Yin”om rustig te worden en gemakkelijker in te slapen . Natuurlijk niet te veel koffie drinken he .

Een lipgloss van Lookx nr 21 en lippenstift”Beige Vanille”Yves Rocher. De lipgloss was nog niet helemaal op maar hij begon heel plakkerig aan te voelen op mijn lippen.

Bij de doucheproducten heb ik er eentje opgebruikt “Gel Douche Gommant” van Yves Rocher, je gebruikt hem als een douchegel maar door de fijne zaadjes doe je ook een lichte scrub. Deze was met aardbeien maar er zijn verschillende soorten.

IMG_0926

 

Als laatste enkele geurtjes , Eau De Parfum van Cartier “Baiser Volé” zachte geur van vanille bourbon en staaltje van “Daisy Eau So Fresh” eau de toilette Marc Jacobs ,bloemige, fruitige geur.  Deze laatste heeft heel mooie verpakkingen die je veel bij Beauty You Tubers ziet staan op hun make-up tafel.

 

Als ik het zo bekijk zitten er veel producten bij van Yves Rocher, benieuwd wat het de volgende keer zal zijn . Prettige zondag.

Liefs Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.