Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Nieuw in de stad .

 

In de grootsteden is dit wel gewoon maar als er in onze stad een toffe winkel zijn deuren opendoet maakt mijn beauty hart een sprongetje , mijne portemonnee ietsje minder  maar dat is een ander verhaal 🙂 .

De RITUALS heeft zich ook gevestigd in onze stad . Drie maal hoera.

Ik moest anders naar Waregem , Gent of Kortrijk en nu kan ik eens gewoon eens binnen lopen uit nieuwsgierigheid, de sfeer gaan opsnuiven, letterlijk en figuurlijk.

 

IMG_3740

 

Het concept is zoals in al hun winkels, de verschillende lijnen van de producten, een wasbak waar je dingen kan uitproberen . Een instituut waar je behandelingen kan doen met hun producten, zoals hun winkel in Knokke, is niet voorzien. Misschien komt dat later.

Tof dat ze ook een plaats hebben gemaakt voor hun textiel, handdoeken, kleding voor thuis op gemak te zitten of yoga te doen.

IMG_3746

 

Bij de opening kregen we een kopje thee aangeboden en de verkoopsters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. In teken van 30 days of good karma kreeg je als je iets kocht hun sutrabracelets , ze maken twee knopen erin voor twee wensen, als bandje loskomt zijn je wensen in vervulling gegaan .

 

De thee smaakte me wel en daarvan heb ik mij een doos aangeschaft , ook mijn bed & body mist was op en deze keer bracht ik de HAPPY MIST ‘ Sweet Orange & Cedar ‘mee.

Voor in het kleinste kamertje heb ik de mini home flagrante sticks mee gebracht. SPRING GARDEN  ‘Green Vetiver & Clary Sage’. Deze geurstokjes voor in huis werken 2-3 weken en met deze formule hoef ik de stokjes niet te draaien.

 

Hebben jullie producten van RITUALS in huis ? Bij mij nog maar een begin van veel met hun winkel in mijn stad 😉 .

Mooie zondag en aan alle papa’s een mooie VADERDAG .

 

Liefs Veerle.

1 Comment

  1. ja, daar ga ik al een hele tijd naartoe voor mijn badgeurtjes en onlangs bracht ik uit Brussel het nieuwe geurtje (stokjes) mee voor de woonkamer…en gisteren ben ik in Oudenaarde de zonneolie gaan kopen…
    Ze zullen me er zeker nog zien 🙂

    groetjes
    Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.