Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Vlug bij zijn .

 

Vandaag (zaterdag) vanaf 13 uur konden we bij KRUIDVAT mooie koopjes doen, hun actie 1+1 gratis was een succes. Vlug bij zijn was de boodschap .

 

Ik had al een paar dingen op mijn wishlist staan dus t’was moment.

IMG_3835

 

Ik heb mijn voorraad nagellak wat uitgebreid met nieuwe kleurtjes van ‘ESSIE‘.

De nagellakken van ESSIE trekken mij aan vanwege hun kwaliteit en mooie collecties. Ook het materiaal van het kwastje is goed, de lak glijdt gemakkelijk over de nagel en hij droogt relatief ook snel . Als ik geen Topcoat gebruik houdt de lak toch drietal dagen .

Vraag me af waar ze die bijpassende namen blijven uitvinden .

Ik heb drie kleurtjes uit de ‘Viva Antigua’ collectie , geïnspireerd op het eiland’Antigua’. Je raad het al : zon-zee en witte stranden .

IMG_3848

Tribal Text-Styles , Loof The Booty , Viva Antigua , Realy Red , normaal 12,49 € stuk maar nu dus 24,98 voor de 4 flesjes .

 

Essie Real Red is een standaard rode kleur die al enkele jaren in de collectie zit, maar ik kon deze wel gebruiken . Mijn nagels krijgen een trendy en intense kleur die op elke gelegenheid gedragen kunnen worden . Of zoals Essie het zelf zegt ‘ Universally Flattering ‘ . Twee laagjes voor een mooie dekking .

 

Essie Viva Antigua , appelblauw zeegroen, turquoise groen? Met een glinstering erin . Zeg nu zelf, mooi he . Met 2 laagjes dekt perfect .

 

Essie Loof The Body , super diep blauw met een turquoise glinstering . Daar deze zo donker is kan hij weg met 1 laag maar ik gebruik que gewoonte 2 laagjes .

 

Essie Tribal Text-Styles zou men niet direct aan de zomer linken maar ik vind dit een kleur die je heel het jaar door kan dragen, niet? Met de glinstering erin heb je soms een metaal grijze, zilverkleur . Stel je voor hoe mooi je handen gaan afsteken tegen het witte zand 😉 . Deze kleur brengt moeilijker op en dekt met 2 laagjes .

 

Mijn nagels zullen klaar zijn voor de vakantie . En bij jullie ?

 

Liefs Veerle

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.