Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

In t’water gevallen.

 

 

Letterlijk en figuurlijk, ik ging donderdag naar Gent om de opening te kunnen zien van de nieuwe ‘NYX ‘store op De Lange Munt . Deze van Amerika afkomstig make-up merk opende zijn eerste winkel in België .

Om 10 uur gingen de deuren open maar er stond al een massa volk te wachten en toen begon het nog te regenen ook . Wat zeg ik , met bakken uit de hemel.

Mocht ik alleen gekomen zijn zou ik niet opgegeven hebben en als een echte beauty addict had ik mijn tijd  ( 2 uur aanschuiven) in het onweer afgewacht, maar er was een vriendin mee met haar twee dochters . Samen uit, samen thuis.

 

Gelukkig is de ‘Primark’ er juist naast en zijn we daar gaan schuilen en shoppen.

 

IMG_3902

 

Daar bijna de kampen beginnen voor de jongens heb ik enkele t-shirts-onderbroekjes en sokken gekocht . Voor mezelf heb ik een smoothy beker aangeschaft .

 

 

Had ik toch wel geluk dat de winkel van ‘Lush’ ook in De Lange Munt gelegen is , het was al tijdje geleden dat ik mijn  bath bomb had aangevuld .

 

De Frozen Bath Bomb ; 5,95 €

Blackberry Bomb ; 4,75 €

Yoga Bomb Bath Bomb ; 5,95 €

Dragons Egg ; 4,95 €

IMG_3926

 

Fun Sea Monsters’, ik heb een pakje van drie ; 7,95 €, van dat geld gaat er  een deel naar een organisatie die vrolijke activiteiten organiseren voor kinderen die getroffen zijn door de nucleaire ramp in Fukushima Daiichi, ten tijde van de tsunami. Je kan het gebruiken als badschuim , je  lichaam ermee wassen of als shampoo . Limoenolie, lavendel en zeewier absolue.

 

Het was al laat in de middag en onze magen begonnen te knorren, we zijn lekker gaan eten bij ‘Le Pain Quotidien’

 

 

Ik had gekozen voor een tartine met gerookte kip en aubergine , de zelfgemaakte limonade is er ook heel lekker , ik had citroen met verse munt .

 

Ons planning was die dag nogal in de war en mijn blog post van NYX store is eventjes uitgesteld maar ik heb toch zeer genoten van mijn dagje Gent .

 

Liefs Veerle .

2 Comment

    1. Bedankt, ik heb jammer genoeg niet kunnen blijven wachten omdat er nog mensen mee waren naar Gent ,maar mijn volgend bezoek is al gepland en heb mijn lijstje mee wat ik allemaal wil ?
      Wordt vervolgd . Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.