Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
fotodagboek Lifestyle

Fotodagboek juni.

 

Zon, zon , zon , deze week is het echt wel zomer he, een beetje te warm voor mij maar ideaal om mijn fotodagboek te posten . Kijk je mee ?

 

In juni konden we er niet onderuit , het Europees Kampioenschap , jammer genoeg geraakte België niet tot in de halve finale .

 

In juni vieren we ook vaderdag , waar halen de juffen toch die toffe ideeën voor geschenkjes zelf te maken . Pinterest misschien ?

 

Mijn beauty hartje maakte een vreugdedansje met de opening van de ‘Rituals’ winkel hier bij ons in stad .

 

In juni heb ik mijn collectie nagellak wat uitgebreid met de actie van het kruidvat , 1 kopen en 1 gratis . De zomercollectie van Essie .

 

Met de collega’s van de kraamzorg zijn we voor de eerste keer gaan eten bij de ‘Bruschetta Mia’ een Italiaans restaurant in Deinze , heel lekker en gezellig. Ik had toevallig wel geen zin in pasta .

 

Mag natuurlijk mijn verjaardag niet vergeten he, ook al is weer wat dichter naar tram 5, je bent zo oud als je je voelt 🙂 . Heb een mooi uurwerk gekregen van Kyboe . Love it .

 

Ik was graag naar de opening geweest van de nieuwe winkel van NYX in Gent maar door het slechte weer en de lange wachtrij ben ik er niet binnen geraakt. Maar na de Gentse Feesten staat het op mijn agenda !! We hebben geshopt in de Primark, Lush en hebben ons maagje gevuld bij “le pain quotidien”.

 

Het schooljaar hebben we ook goed afgesloten ,en zijn naar ons eerste museum geweest ‘Aloam’ in Geraardsbergen.

 

Einde van juni was het begin van de braderie en de solden , hebben jullie iets gekocht of miskocht in de solden ? Laat maar weten in de commets 😉 .

Liefs Veerle .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.