Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
DIY Kids Lifestyle

DIY , op kamp.

 

Mijn oudste zoon gaat al verschillende jaren mee op kamp , en iedere keer kwam zijn kleding in één grote plastieken zak terug . Je kunt je al inbeelden zeker ?

 

Nu dat de jongste ook mee gaat dacht ik ; laat ik een een linnenzak mee geven, maar waar vindt je die ? Heb me achter mijn machine gezet en er zelf twee gemaakt. Kijk maar mee .

 

Ik had hier nog een groot stuk laken liggen dat lag te wachten om als poets doeken te worden versneden, maar ook ideaal voor de linnenzak.

 

IMG_1263

Als je twee gelijke stukken hebt geknipt , langs drie zijden op 1 cm dicht stikken en zigzaggen dat de stof niet uitrafelt . Overal draadjes grrr .

 

IMG_1264

Aan de bovenkant en averechtse kant van de linnenzak een boord omstrijken van 4 – 6 cm en vast stikken , laat wel nog een opening voor het koortje en de elastiek .

 

Ik heb voor de veiligheid een elastiek ook in gestoken, als ze per ongeluk het koordje door trekken valt de linnenzak niet direct open.

IMG_1267

Koordje erdoor trekken en de linnenzak omkeren naar de rechtse kant.

IMG_1268

En klaar .  Je kan de linnenzak naar eigen zin een persoonlijke noot geven .

Er zijn in de handel veel strijk applicaties te koop . Bij mij moest het rap gaan en heb er enkel de naam op gezet en met duidelijke woorden dat het voor de vuile was is 😉 .

Ben benieuwd of ze de linnenzak zullen gebruikt hebben ?

Liefs Veerle .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.