Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Unboxing

Nieuwsgierig naar de Deauty box.

Mijn nieuwsgierigheid naar beauty heeft weer gewonnen. Toen ik een mail kreeg van Deauty heb ik mijn abonnement toch weer verlengt . Shame on me.

Zijn jullie ook nieuwsgierig ? Kijk maar mee.

Toen ik de Deauty box opende was ik beetje ontgoocheld . Vijf producten wel, maar van twee merken die er toch meerdere keren in de Deauty box zaten . Alhoewel , als ik het menu van de box las werd ik toch blij 🙂 .

IMG_1494

 

Het eerste favoriete merk van Deauty box is NAOBAY = Natural and Organic and You . Natuurlijke, biologische producten die goed zijn voor mens & natuur.

De selectie :

Naobay Orange Juice Foot Cream – Full Size , 100 ml 15,99€

IMG_1495

Een verzorgende crème voor de voeten ,verrijkt met sheaboter, aloë vera, sinaasappelextract en theeboomolie ( of teatreeolie) die schimmelwerend en antibacteriëel werkt . De geur van de theeboomolie is sterk aanwezig .

Naobay Hydraplus Face Toner -Full Size ,125 ml 13,00 €.

IMG_1499

Ideaal voor de laatste sporen van make-up en onzuiverheden te verwijderen, om dat schoon gevoel te hebben . Bevat o.a. aloë vera  en marshmallow.

 

Het tweede favoriete merk is Balance Me. Een Brits merk waarvan  de naam al doet vermoeden dat het onze huid in balans wil brengen , daarvoor gebruiken ze natuurlijke ingrediënten.

Drie travel toppers :

IMG_1500 IMG_1498

De Super Toning Body Polish  50 ml, full size bevat 150 ml , 18,00 € , is een lichaamsscrub die voor een zacht velletje zorgt , alsook de cellulitis belooft aan te pakken, halleluja , bevat  jeneverbes, geranium-, lavendel- en bergamotolie.

 

IMG_1496

Het wondermiddeltje Stellar Beauty Balm 7 ml , full size bevat 30 ml, 18,00 € , kan overal voor gebruikt worden: als masker, lippenbalsem, voor je nagelriemen, kleine brandwonden, schrammen en insectenbeten. klinkt goed .

 

IMG_1497

Als laatste kwam de Protect & Shine Conditioner 30 ml, travel size 30 ml, 4,50€. Met de zoete amandelolie- en arganolie wordt het haar rijkelijk verwent, hersteld en beschermd . Arganolie wordt ook ‘het goud van Marokko’ genoemd.

 

Twee full size producten en drie travel size , niet slecht he . Wil je meer info over Deauty, dit vind je op hun website .

Twee favoriete merken die ik kende maar nieuwe producten, ik kan ze uittesten dus ben wel tevreden over deze Deauty box. Ken jij de  Deauty box ?

 

Liefs Veerle .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.