Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up shoplog

shoplog” Di Beauty & care”

 

Als ik eens terug scrol in mijn berichten is het al een hele tijd geleden dat ik nog eens een shoplog gedaan had , vandaar ,vorige vrijdag ging ik eens langs  de Di winkel in Zottegem ….

IMG_1586

Laten we eens kijken wat er in de tas zit .

 

IMG_1574

Hier heb je nooit genoeg van en als ik ze in reclame zie staan neem ik er mee , inlegkruisjes bij de vleet .

 

IMG_1575 IMG_1579 IMG_1583

Voor de jongens zag ik de douchecréme staan van Corine de Farme , ze zijn voor de gevoelige huid zonder parabenen of kleurstoffen, proberen waard he . Met mijn vele kleurtjes nagellak gaat de nail polish remover ook snel op, dus beetje reserve inleggen , deze is van Park Avenue . Als ik dan met mijn manicure bezig ben kan ik mijn nagels eens schrobben met deze nail brush .

 

IMG_1576

Toiletzakjes genoeg maar ik koop er meestal die doorzichtig zijn, dan zie ik van ver wat er allemaal inzit en hoef ik er niet in te rommelen en in het roze :-). Vanbinnen blijf ik een jong meisje …

 

IMG_1582    IMG_1578

De make-up sponsjes komen van pas als ik start met de opleiding ‘kindergrime & facepainting’ in Kortrijk . Ik heb de boms van Lush heel graag , maar door gebrek aan tijd om naar Gent te gaan heb ik er deze twee uitgekozen in de Di . De kids zijn al blij als ze iets bruisend in bad mogen doen.

 

IMG_1580     IMG_1581

Wie er van jullie al eens een Di heeft binnengestapt heeft het al gezien dat je daar ook onderhoudsproducten kunt kopen, met de vele grasplekken op de kleren van de jongens ben ik benieuwd om deze vlekkenzeep uit te testen met ossegalzeep .

Hebben jullie dat soms ook , dat je twee verschillende maten hebt in een paar schoenen, niet in al mijn schoenen, maar toch. Hopelijk kan ik dit probleempje met een halve inlegzool oplossen .

 

IMG_1585      IMG_1577

Ik heb ze al zoveel zien passeren op You-Tube, de paletten van The Balm & Sleek, was er dan ook heel benieuwd naar . Ze hebben daar een mooie stand van beide merken in de Di .

IMG_4733 Stand van Sleek.

Enkele prijzen

  • inlegkruisjes : 28 stuks, 2,29€
  • douchecréme :250 ml, 2,59€
  • nagellakremover : 120 ml, 1,49€
  • palet van Sleek : 10,99 €
  • palet van The Balm : 32 €

De producten ga ik uittesten en later bespreken in een volgende blogpost, blijf dus zeker volgen 😉 .

Hebben jullie al eens binnengestapt in een Di winkel ?

 

Liefs

Veerle

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.