Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
fotodagboek Lifestyle

fotodagboek augustus.

 

Halverwege september al, tijd voor mijn samenvatting 🙂 .

Als een maand begint lijkt dat zo lang, maar die paar weken zijn zo vlug voorbij, vind je niet ? Gelukkig was augustus de weergoden gezind, want er stond wat op het programma. Kijk je mee ?

 

Onze oudste zoon wou al zo lang eens gaan, en deze vakantie mocht hij eindelijk mee met Kazou. Dit is een groep van de mutualiteit die reizen organiseert voor kinderen en jongeren. deze keer ging hij mee naar Legoland in Duitsland. Hij was volledig zijn stem kwijt toen we hem in Gent gingen afhalen, van het zingen en roepen . Er liggen al een paar van die sjaaltjes in de kast.

img_4626

 

Het weekend daarop hadden we maar liefs drie feestjes. De vrijdag was wel de belangrijkste, de trouw van mijn zus.

De zaterdag mochten we een klein meisje verwelkomen op de babyborrel. Altijd gezellig zo een feestje met lachende kinderen en de verhalen over babytjes.

De zondag gingen we naar een verjaardagsfeest. Met alles erop en eraan. Heel lekker gegeten. Een kleine domper die middag was dat de jongste zijn enkel had bezeerd op de trampoline. Heb die week op Facebook verschillende foto gezien van kids met het gips door een ongeval op de trampoline. Gelukkige was het niet gebroken; Eind goed al goed.

 

img_4653 img_4652 img_4639

img_4665 img_4666 img_4667

img_4673 img_4674 img_4671

img_4682 img_4686 img_4675

img_4683 img_3712

 

Ook altijd leuk om te doen als de kids zich vervelen , cupcakes versieren.

img_1548 img_4701

 

In augustus vieren we de verjaardag van mijn schoonvader, deze keer gingen we lekker eten in Deux Acren . Het eerste Waalse dorpje op de dender voorbij Geraardsbergen. Restaurant ‘Les jardins du Couvent’

fullsizerender img_4728

 

Jaarlijks richt er een groep mensen in onze straat de ‘straat barbeque ‘in. Een mooie gelegenheid om je geburen te leren kennen. Tegenwoordig hebben we allemaal een druk en haastig leven dat we onze buren niet meer kennen, niet ? Onze straat heeft ook nog veel oudere bewoners, en met deze gelegenheid komen ze buiten hun huisje .

img_4757 img_4756

 

Na al dat lekkere eten ben ik samen met mijn man gestart met het ontbijt van Herbalife . s’Morgens een gezonde shake en de rest van de dag veel water drinken. Ik let wel op mijn lijn, ben al 14 jaar lid van de Weight Watchers 😉 .

img_4607

 

Prettige zaterdag xxx

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.