Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up Unboxing

Deauty Box September 2016

 

 

Mijn box is al een weekje aangekomen en heb ondertussen eerst wat gelezen wat andere bloggers er van vonden. Ik moet zeggen dat er veel dezelfde meningen zijn ? . Kijk je mee wat ik ervan vond ?

img_1209

 

Ik was verrast dat er deze keer veel make up items inzaten, fullsize nog wel .

Het was een zware box door de fullsize Repair Shampoo van Yves Rocher, 300 ml, 5,90€. Deze glansshampoo gaat het haar gladder maken en herstellen.

img_1216

 

Met het merk Balance Me zijn we al wat vertrouwd in de box. Met dit keer de Instant Lift Pore Minimizer, 5ml fullsize, 10£. Deze is een perfecte basis voor make up daar hij poriën minder zichtbaar maakt, fijne lijntjes worden opgevuld en hij gaat de huid gladder en steviger maken.

img_1217

 

En hier zijn ze, de fullsize make up items, alle drie van het merk Jelly Pong Pong.

img_1210

 

De mascara ligt goed in de hand. De moringazaadjes (afkomstig van de morinaboom, bevatten krachtige magnetische deeltjes)in de Fairy Lashes Curl mascara beloven de wimpers in de krul te houden. Benieuwd om uit te testen . 30 ml, 23,59 €.

De Carribean Sun Bronzer Duo, fulltime 3g, 26,81€ hier in de kleur Aruba kan mij zeker bekoren, zonder parfum en met argon-en mangoboter. Zal wel niet gemakkelijk worden om er met de blushkwast in te komen daar de pans klein zijn uitgevallen ?.

img_1213 img_1211 img_1215

 

Als laatste heb ik de Supercharged Intense Eyeshadow Duo in de kleur Lightning. Fullsize 2g, 24,66 €. Deze zwarte en een gouden crème -poeder ziet er veelbelovend uit, vooral met het zwart om te accentueren .

img_1212 img_1214

 

Dat we vrolijk worden van de verpakking en de benaming van de Jelly Pong Pong producten is een feit? en vandaag zondag, heb ik extra tijd om ze uit te testen .

Wat vinden jullie van de inhoud ?

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.