Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

workshop make-up by Jane Iredale.

 

Ik had al eens gehoord van de minerale make-up van Jane Iredale, Angelique de make-up artist die veel met Jani (vijf TV) samen werkt, gebruikt ook deze make-up.

Vrijdag laatstleden had ik mij ingeschreven bij ‘Instituut Apart’ in Oudenaarde om een workshop te volgen. Ik was heel benieuwd om te leren werken met dit merk.

img_5012

Jane Iredale is directrice en oprichtster van Iredale Mineral Cosmetics. Opgestart in Massachusetts en nu in meer dan vijftig landen te verkrijgen.

In de ingrediënten zitten geen FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of synthetische geuren. Ze gebruiken ook geen talk als vulmiddel .  Talk neemt het licht op, rimpels zijn meer zichtbaar, mineralen weerkaatsen het licht zoals een diamant. De producten zijn dermatologisch getest op veiligheid en allergieën .

Het is dierproefvrije cosmetica.

img_1759

 

img_5019 img_5020 img_5013 img_5014

De workshop zelf is 35€ maar als je 150€ producten aankoopt krijg je de workshop terug betaald.

img_1760

img_1762 img_1761 img_1763

De Lemongrass Love Hydration Spray 29,90 €. Hydrateert, verzorgt en beschermt. Per verkochte spray schenken zij 2€ aan Think Pink.

Liquid Minerals Foundation in de kleur ‘Golden Glow’, 50 €. Een lichtreflecterende foundation op basis van mineralen in een vloeibare formule. De bolletjes zijn meervoudige liposomen,zwevend in een verzorgende gel met Aloë Vera- lavendelwater en plantaardige glycerine, SPF 15.

Pure pressed Base Mineral Foundation 48,5 € in de kleur Latte, de compacte losse mineralen voelen als een tweede huid, SPF 20, doet fijne lijntjes vervagen en poriën verkleinen. De eerste maal moet je de refillable compact wel apart bijkopen(63,5€) en daarna kan je het heropvullen. Ik gebruik deze  op de T-zone (de glimmende zone) , om af te poederen.

Enlighten Concealer 29€, een concealer voor donkere kringen, hyperpigmentatie en blauwe vlekken. Bevat moringaolie, die verzorgend werkt.

Retractable Brow Pencil 25€ in de kleur ‘Brunette’, vult en definieert de wenkbrauwen met de uiterst fijne uitschuifbare precisiepunt waarmee je haarfijne lijntjes creëert. Aan de andere zijde een handig borsteltje om te vervagen.

De stand van de Herfstcollectie.

img_5018 img_5017

 

img_5015 img_5016

 

Het was een heel leuke en interessant avond, bedankt Caroline .?

img_5024

Hebben jullie al kennis gemaakt met het merk Jane Iredale ?

Fijne zaterdag.

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.