Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Liquid Lipcream review.

img_5100

img_1855

img_1854

De matte liquid lipcream kunnen we niet meer wegdenken uit de beautywereld, meer en meer merken brengen er wel een paar kleurtjes uit, ik heb er ondertussen een stuk of vier. De één al wat beter dan de ander. Kijk je mee?

NYX Soft Matte Cream, 7,65 €

Ik heb de kleur ‘San Paulo’, de kleuren zijn alle vernoemd naar bekende steden/landen/eilanden.

Hij houdt de lippen zacht & gehydrateerd , waarschijnlijk daarom dat hij heerlijk voelt op de lippen. Het duurt eventjes vooraleer hij opdroogt, en geeft dan ook af terwijl hij droogt maar éénmaal droog blijft hij goed zitten.

Catrice Velvet matte lipcream, 3,59€ 

In de kleur 050, ‘Brooklyn Pink-ster, gekocht in kruidvat. De lipcream ruikt zoet, hij heeft een beweegbare, flexibele spons applicator zodat je de lipcream fijn en gemakkelijk kan aanbrengen. De kleur is goed gepigmenteerd maar gaat wel gemakkelijk af, eerst glanst hij bij aanbrengen en wordt mat bij opdrogen. Prettig gevoel op de lippen.

Essence Mat Matt Longlasting lipgloss, 2,39€

De lipgloss ruikt sterk naar vanille dat niet iedereen zal bekoren. Ook de dekking valt wat tegen maar het is dan ook meer een lipgloss dan een lipcream. De structuur heb ik niet zo graag, na tijdje korrelt hij op mijn lippen. Ik had meer verwacht van dit product.

 

img_1755 img_5063

Chanel Rouge Allure, 32 €

Het duurste uit mijn lipcream collectie maar wel een hele fijne, in begin voelen ze romiger aan, maar dat gevoel verminderd met de tijd dat hij op de lippen zit, smeer goed uit, smaakt niet slecht en voelt prettig op de lippen, hydrateerd de lippen en heeft een langdurig resultaat. Volgens Chanel wel tot 8 u, ik heb hem in die tijd wel eens bijgewerkt. Het hangt ook af hoeveel je drinkt of eet (of kusjes geeft)

Trouwens een hele mooie verpakking, niet. De huls is mat met een glanzende zwarte dop. De applicator werkt heel fijn, handig met felle kleuren.

 

Ik hou wel van de liquid matte lipcream. En jullie ?

Fijne zondag,

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.