Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Kids

Handig “Alles goed gemerkt”

 

Mijn titel zegt het al, goed gemerkt. Ik heb het over de dingen naamtekenen van je kind of spulletjes van jezelf.

Vorige week kreeg ik een mail of ik wou meedoen met een actie als testmoeder, zal wel zijn, dit wou ik toch wel proberen.

Ik kreeg het kennismakingspakket ,nadat ik de naam van mijn zoon had ingegeven toegestuurd .

img_1969 img_1970

 

Het gaat heel gemakkelijk, men surft naar http://www.goedgemerkt.nl, kiest er welk kleur en welk figuurtje erop komt te staan, de naam van de persoon of adres en dan wordt het verwerkt en opgestuurd .

Ik had tien naamstickers gekregen voor op o.a de brooddoos of voor op de schoollat, en tien instrijklabels.

img_5304

De naamstickers overleven zelfs de vaatwasser.

Bij de instrijklabels moet de lijm goed gesmolten zijn ,dus zo een tien seconden het strijkijzer met behulp van een strijkdoek op de instrijklabels houden, dan kan het ook wel in de droogkast, alhoewel ze aan de hoekjes dan wel na een paar keer kunnen loskomen . Mutsen, jassen, handschoenen, het is zo gefikst met de handige instrijklabels.

img_0001

 

img_1977 img_1971

Het is zo handig dat ik mij er al na besteld hebt, hoef ik ze er niet meer in te naaien ?.

Veel plezier.

Liefs Veerle

 

 

 

2 Comment

  1. Da’s écht kwaliteit hé. Zo kom ik bvb. het label tegen in de jas die van de oudste was waar de jongste nu groot genoeg voor is en dat label is ongeschonden ! Ondanks alle wasbeurten e.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.