Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Kids

Zie ginds komt de stoomboot…….

 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18173497/?claim=uz8tzg7fsgt”>Follow my blog with Bloglovin</a>

img_2041

 

Door al de kerstetalages en kerstsfeer in de reclameboekjes zouden we bijna de Goede Sint vergeten , alhoewel met twee kinderen in huis ?. 6 December is zijn dag maar hij is de voorbije week al op vele plaatsen geweest.

 

De sfeer rond Sinterklaas is volgens mijn mening dan ook niet meer hetzelfde als in onze kindertijd . Het feit dat ze nu ook zo reageren op zwarte piet en volgens mijn laatste berichten ook op het paard’ Slecht Weer Vandaag’ zal er ook wel voor iets tussen zitten.

De wenslijstjes van de kinderen zijn ook wel heftig, met al die reclame op TV , You Tube worden de cadeautjes steeds duurder en ingewikkeld . Onze oudste wou graag de PS4 console met FIFA 17. ( ook al geloofd hij niet meer in de Sint). De jongste wou dan weer de Zoomer Chimp, zo een robot aap. Gelukkig wist ik dit al een tijdje en kon ik een centje op zij zetten, goedkoop is het niet. Ik kan me voorstellen bij gezinnen dat sparen moeilijk is, het een hele opdracht is om de Sint te laten langskomen ?maar toch, op de één of andere manier lukt het de mensen.

img_2061 img_2046 img_2035

 

Vroeger kon je ook kiezen of de Sint in eigen persoon langs kwam, maar hier in onze regio is dat afgeschaft. De kinderen kunnen hem ontmoeten in de winkels maar met lange wachtrijen tot gevolg. Gelukkig is hij langs geweest in de lagere school. Ik was bijna te laat voor de chocolade en de snoepjes zoals de nicnac en de heerlijke lieve vrouwtjes, teveel suiker of niet, het vliegt over de toonbanken.

Ik heb ook plezier als ik de programma’s zie op Ketnet, alle jaren hetzelfde, Bart Peeters blijft een jonge kerel .

Voor jullie allemaal en zeker voor alle kinderen een mooie Sinterklaas gewenst, want zoals de Sint zei “er zijn geen stoute kinderen dit jaar “.

img_2043

Liefs

Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.