Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
fotodagboek Lifestyle

fotodagboek ‘November2016’

 

November is zo een maand met verschillende emoties, ‘Allerheiligen’ te beginnen, ieder jaar worden de bloemen mooier, en worden de bloemstukken specialer. Natuurlijk ook wel wat duurder, maar dat is voor iedere van ons verschillend. Wij branden thuis ook een kaars voor onze dierbaren die geen grafsteen hebben.

Prettiger in de maand November waren de verjaardagen die we mochten vieren. Een collega van mijne hubby vierde zijn verjaardag in Braziliaanse stijl en voor de verrassingsact waren er danseressen uitgenodigd. Speciaal zulle .

img_5183 img_5182

img_5190

Voor mijn jongste zoon die in November 7 kaarsjes mocht uitblazen had ik gereserveerd in de bowling. Iedere zaterdag-en woensdagnamiddag is er de mogelijkheid om kinderdisco met pannenkoeken en 2 spelletjes bowling te reserveren voor de kids.

img_1955 img_1960

img_5235 img_5250 img_5231

Heel leuk maar ook heel druk. Ik probeer principe: het jaar dat ze worden, mogen ze vriendjes uitnodigen, dus 7 jaar is eigenlijk 7 kinderen. Daar onze jongste ook vriendjes heeft die een klas hoger zitten dan hem, waren er natuurlijk meer kinderen aanwezig, want hij kon moeilijk kiezen.

Hij was zo content met zijn geschenkjes .

img_1997 img_1929

 

img_5213 img_5211 img_5210

Heb in November ook een leuke make-up workshop meegedaan van Ici Paris Xl , met hun eigen make-uplijn: BE, creatieve make-up.

Tof dat je zo de producten kunt uittesten vooraleer je beslist om iets te kopen.

img_5297

Naar einde van de maand November mochten we de koude nog eens trotseren om met de collegas van de thuiszorg om  in Brussel op de straten te lopen. Proberen Maggie Deblock wakker te schudden. Hopelijk heeft het gewerkt.

De laatste maandag van de maand hadden de kinderen een facultatieve verlofdag. Heb ze meegenomen naar het winkelcentrum in Kortrijk, Kuurne, maar ze hadden enkel oog voor de draaimolen ?.

img_0017 img_0020

 

Nu ik dit aan typen ben zijn we al in December, een warme, gezellige, feesten en geschenken maand. Ook benieuwd ?

 

Liefs Veerle xoxo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.