Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Ho Ho Ho….

Kan je het geloven dat kerstmis er bijna is?

img_0065

Mijn deurtjes van mijn Peggy Sage adventkalender zijn bijna allemaal geopend, de pakjes zijn voor iedereen klaar, maar toch, mijn kerstgevoel is maar weinig aanwezig.

Misschien met al die toestanden die gebeuren in de wereld, de opwarming van de aarde, zodat we bijna geen sneeuw meer kennen in eigen land. Ik weet het niet goed, ga op kerstavond maar een paar goede kerstfilms opzetten, dat zal  ook al wat helpen.

Vroeger als ik jonger was ging ik naar de nachtmis om middernacht. Ik vond dat zo prachtig met de mooie liederen en kerstversiering. Nu met de kids gaat dat moeilijker, maar wie weet binnen een paar jaar kunnen we dat terug doen. Ze zijn nog te jong om mee te gaan.

img_2215

Iedereen viert Kerstdag op zijn eigen manier, wij gaan gezellig eten met familie, en de kinderen zitten ongeduldig op hun pakje te wachten. En jullie? Vieren jullie Kerstmis? We  hadden onlangs een bijscholing op het werk en daar kregen we de cijfers dat meer dan 70% van de gezinnen ruzie maakt met Kerst. Harde cijfers he!! Gelukkig zijn er toch nog 30% waar het goed gaat.

De kaartjes zijn geschreven en de digitale worden meestal de dag zelf verzonden, Instagram, Facebook , noem maar op.Verwonderde mij dat er op de school van de kinderen nog veel kerstkaartjes worden uitgewisseld.

Bij ons dit jaar geen kerstboom, met onze één jarige poes zag ik het niet zo zitten, zie je ze al hangen in de takken? Heb een grote vaas genomen met de lichtjes en de kerstballen erin. Het geeft ook wel gezelligheid in ons huis.

img_2214

 

Ik wens jullie, lieve lezers, allemaal een zalig en gezellige Kerst toe ?.

PS: diëten doe ik later wel .

Liefs Veerle.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.