Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Let’s do Ditox with Di .

schermafbeelding-2017-01-09-om-16-02-56

Januari is al goed in gang, en waarschijnlijk hebben we allemaal onze goede voornemens gepland.Meer bewegen, minder chocolade eten. Kan er nog een paar opsommen, maar men moet ze ook kunnen uitvoeren.

Eéntje van mijn goede voornemens wordt dankzij Di bijgestaan, nl Ditox . Een detoxkuur voor een goede en gezonde start. Men moet tijdens de detox ook veel water drinken, dat is al een eerste aandachtspunt voor mij . Let’s go.

Deze Ditox challenge is in drie stappen:

  • zuiver je lichaam
  • verfris je huid
  • werk aan je figuur

Elke week stellen ze een uitdaging rond de drie Ditox stappen voor, je post een foto met de hashtag van de challenge en Di kiest er de beste uit . Meer uitleg vind je op de site 

Ik heb een lekkere detox thee gemaakt met gember.Het helpt de lever tot rust te brengen. Een kleine duimlengte gemberwortel raspen, in een theezeefje doen, en water laten koken, eens het water kookt, over de gember gieten. Als je graag citroen hebt kan je het sap van halve citroen bijvoegen. Na 10′ trekken heb je een lekkere Detox thee .

img_2284info weekendeditie van een krant.

Mijn eerste week is al goed begonnen. En bij jullie?

? Veerle

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.