Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Detox met Di 2.

De challengeditox week 1 is een beetje mislopen bij mij . Ik kan mijn koffie zo moeilijk missen, zeker in de morgen. De rest zoals 1 liter water drinken, ging redelijk vlot . Heb nog geëxperimenteerd met detox sapjes, zoals deze met rode bieten. Ook het rusten viel tegen, met een voltijdse job en een gezin!! Altijd bezig he,

IMG_0225 IMG_0226

Deze week is de # challengeditox2 van start gegaan. De zoektocht naar de truc om een perfecte huid te krijgen.

Reinig je huid. 

Dit is bewezen feit dat je de huid schoon en gezond kan houden door te reinigen, s’morgens en zeker s’avonds de make-up eraf halen, je poriën hebben minder kans om te verstoppen, die dan puistjes en- of een doffe teint veroorzaken.

Ik gebruik meestal een oogreiniger met olie, en een gezichtsreiniger op basis van melk.

Hydrateren die huid .

Ik zou niet zonder kunnen, na bad of douche trekt mijn huid, ja , een gevoelige huid heb ik. Ik wrijf me dan lekker in met een bodybutter, en voor het gelaat een hydraterende dag-of nachtcrème.

In de winter tokkel ik regelmatig een serum onder mijn gelaatscrème, nu heb ik die van Olaz in gebruik.

Scrubben en -of een masker.

Doet wonderen voor de huid, je kan kiezen uit vele soorten. 1 of 2 x in de week. De dode huidcellen worden verwijderd en het gelaat krijgt een frisse uitstraling. Ik doe dit meestal op zondagavond, als de kids slapen is het voor mij pampering time.

IMG_2309

Doe je mee? Meer uitleg vind je op de site van Di.

Succes.

liefs Veerle.

 

Je kan mij ook volgen op Instagram :lifetrigger.be.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.