Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle Unboxing

Een mooie tombola.

 

Vrijdag laatstleden was het weer zover, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van onze straat.

Een leuk iniatief van buurtbewoners om de mensen die in onze straat wonen, beter te leren kennen, voor zowel jong als oud.

Na een nat en een droogje was het tijd voor de tombola. Rarara, verschillende bags gevuld met producten van Vichy. Mijn beautyhartje hoopte natuurlijk op zo een gevuld zakje.

Joepie, mijn nummertje werd getrokken en kreeg zo een goed gevulde bag.

 

Er was ook aan de man gedacht met de douchegel Hydra Mag C Body and Hair, 200ml. Bevat magnesium+ vit C. Adviesprijs 12,55€.

 

We zijn er stilletjes aan gewend dat vele merken een Micellaire reinigingslotion hebben, dus ook Vichy. Adviesprijs 15,25€ voor 200ml. Verwijdert onzuiverheden en huidvervuilende deeltjes .

 

De Aqualia Thermal rijke crème 40 ml, adviesprijs 20,25€ , rijke crème voor vrouwen tussen de 20 en 60 jaar met een droge vochtarme huid. Bevat actieve bestanddelen zoals het Thermaal bronwater van Vichy in combinatie met drie energiegevende moleculen ( hyaluronzuur, aquabioryl en ⩑-carragena).

 

Als laatste zat er een Ideal Body Douche Spa Gel Crème in, 200 ml adviesprijs 9,95 €. De crème heeft een lichte, luchtige textuur. Geeft de huid een gehydrateerd, zachte huid en een fris, zuiver gevoel dat de hele dag aanhoudt. Voor alle huidtypes.

 

Dit noem ik nou echt een mooie tombolaprijs 😉 De prijzen heb ik van de pharmamarket.be site, ze kunnen dus misschien wel verschillen bij de lokale apotheek .

Een mooie zondagavond gewenst.

Liefs Veerle

Je kan me ook volgen op Instagram, Bloglovin en Twitter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.