Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle opgemaakte produkten

Mijn opgebruikte producten.

Als je een beauty verslaving hebt zoals mij, zijn er ook producten die opgeraken, en deze laat ik jullie vandaag zien. Vond ik ze yes or no? Kijk je mee ?

Hier zie je ze allemaal, maar voor het overzichtelijker te maken heb ik ze ingedeeld naar hun gebruik .

 

 

De Skincare.

Ik heb van Diadermine 2x oogreinigingslotion opgebruikt. Heel tevreden van, de volgende is al in gebruik.

Op een beurs had ik de Weleda Evening Primrose gekregen. Deze wordt gebruikt in de avondroutine, maar bij mij prikte het wel in het begin. Mijn huid moest er echt aan wennen. Voor de rijpere huid zal hij volgens mij meer geschikt zijn.

Voor de reiniging had ik er eentje van Rituals,en eentje van Mixa. Deze zou ik opnieuw kopen, niets op aan te merken. Top.

Achteraan op de foto piept het Rozenwater van Ladrôme, deze kocht ik omdat mijn huid heel onrustig was, en deze lotion met rozen verzacht echt wel mijn huid .

Voor de gevoelige huid rond de ogen heb ik Louis Widmer anti-ageing opgebruikt. Deze zat gratis bij een cadeau verpakking , en voor mijn hals een serum van Clarins. Wonderen kunnen we niet verwachten he, de rimpeltjes zijn er nog, maar de huid hydrateren is ook belangrijk.

 

De Bodycare.

Van Rituals zit er een lichaamscrub van de TAO lijn bij, en een bodycream van de Cherry Blossom&Rice Milk lijn. Heerlijk.

Kneipp badschuim met amandelbloesem, is ok, maar blaast me niet van mijn stokken.

Dermalex bodylotion van het merk Galenco, had ik gekocht op de ‘Goed Gevoel’ beurs van vorig jaar, hij lag dus al een tijdje te wachten maar in de winter ben ik meer fan van de bodybutter. Aangename lotion.

Het kleine roze tubetje zat eens in een deauty box, van het merk Whish, je smeert de gel op je vochtige huid en gaat dan beetje badderen . Eens leuk, maar heb er nog andere zepen staan.

 

Haarverzorging

Sinds ik begon met de blog had ik nog nooit droogshampoo gebruikt, maar sinds ik het heb leren kennen gebruik ik het toch tussen de wasbeurten in, kan ik een dag langer wachten om mijn haar te wassen. Eentje van het huismerk Kruidvat, maar deze ruikt niet zo lekker. De ander is er eentje van Batiste, tropical. Lekker geur maar opletten voor een witte waas.

Voor verzorging van het haar heb ik 2 voedende haarmaskers leeg gemaakt. L’Oreal Mythc Oil en Lovea. Lovea ruikt enorm lekker naar de zomer, strand . Haarmaskers laat ik er wat langer opzitten dan een crèmespoeling.Met deo’s wissel ik graag af, deze zijn van het merk Fa, ik heb liever dat er geen aluminum in zit , maar bij de Floral had ik niet goed opgelet. De ene studie zegt dat het kankerverwekkend is en bij de andere is het overroepen. Iemand een idee?

Voor de lippen had ik eens zo een bolletje gekocht met lippenbalsem, maar je kan de bolletjes niet volledig uit gebruiken of je zou er met je vingers moeten inzitten . Was van het merk Bodysol.

Tandpasta was er eentje van Prodent. Bij tandpasta ben ik niet zo veeleisend, mij propere tanden en een frisse mond geven is perfect.

 

Prettig zondag

Liefs veerle

 

Volg mij op Instagram

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.