Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Favorieten van vakantie Juli 2017

Oef, dacht dat het niet ging lukken voor deze week een blogpost, door de internet verbinding hier in Frankrijk, maar hier is hij.

We zitten hier in tropische temperaturen, kan je dan al raden wat mijn favorieten zijn?

Ik ben ongelofelijk tevreden van de zonneproducten van Rituals. Ze ruiken heerlijk en beschermen heel goed.

Ik heb een duo gekocht, de zonnespray SPF 30 en de after sun milk. Deze zijn van The Riuals Of Karma. De zonnespray vind ik heel handig in gebruik, één enkele druk op de knop en bedekt een groot oppervlak van je huid. Het langdurig inwrijven van crèmes behoort tot het verleden. Idem met de after sun milk, verzacht de huid na de zon en trekt gemakkelijk in.

favoriet juli Rituals

 

Mijn volgende favoriet is de gezichtsreiniger van Nuxe.

 

 Favorieten juli

Ik kocht dit pakket bij de apotheek. Ik vond het heel handig dat het minisize producten zijn en het merk ken ik , maar dat de producten zo heerlijk ruiken had ik niet verwacht. Ik heb momenteel  de gezichtsreiniger in gebruik en dit is een super product. Echt een aanrader; hij heeft een subtiele geur van honing, reinig het gelaat heel zacht. Als je voorstander bent van veel schuim op je snoet, is dit geen product voor jou, want schuimen doet hij bijna niet,  het is meer een gel, maar dat vind ik niet erg.

Tijdens deze vakantie heb ik deze tas al veel gebruikt, daarmee reken ik hem ook mee bij de favorieten.

Deze koeltas is verkrijgbaar in de Hema. Wat een gemak, hij is modieus en praktisch. Houdt onze drankjes en eten goed fris, en met de rits erin kan er geen vuil in, zoals op het strand met het zand. Het zakje aan de voorkant gebruik ik voor papieren servetjes.

favoriet juli koeltas

Ook van bij de Hema is  de luchtmatras, in de vorm van een ijsje, heel degelijk materiaal en de kinderen doen zich geen pijn aan de naden.

Omdat ik twee jongens heb moest er nog een luchtmatras bij komen, en toen ik nog vlug naar het Kruidvat ging, lagen ze aan de ingang. Heel tof met die flamingo, misschien niet zo voor de Boys, maar ze hebben er toch al veel plezier aan gehad.

favorieten juli

Wij gaan hier nog een beetje genieten van de vakantie, hebben jullie plannen voor vakantie?

Liefs Veerle XXX

Je kan me ook volgen op Instagram en You-tube.?

 

 

 

 

4 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.