Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Favorieten van Augustus 2017.

Jullie hebben dat waarschijnlijk ook, als je iets gebruikt dat er een paar uitschieten waarnaar je meerdere keren terug grijpt. Favorieten, ik ga proberen iedere maand mijn favorieten aan jullie te laten zien. Dit kan van make-up tot lifestyle gaan. Kijk je mee?

 

Het veel besproken palette van Urban Decay, Naked Heat. In begin is beetje zoeken met de kleuren, maar het zijn kleuren die ik wel allemaal gebruik.

De Better than Sex mascara van Too Face gebruik ik dagelijks, ook wel omdat hij nieuw is in mijn make-up tasje.

Voor de lippen heb ik eentje van tijdje geleden terug boven gehaald, raar he! Velvet Matt van Catrice.

De makeup basis mag nog altijd licht zijn, en hiervoor heb ik de Superdefense van Clinique, een CC cream die zich aanpast aan je huid=colour correcting.

Essie bracht zijn herfst kleuren uit, deze die ik nu veel op heb is Girly Grunge . Een metallic zacht kleurtje met een paarse glanzende finish.

Had een staaltje gekregen van Mugler; Aura ,een eau de parfum, ben je geen liefhebber van Alien, dan zal je deze Aura ook niet lekker vinden, ik daarentegen vind de geur heel verslavend.

 

De Cleansing Butter van The Body Shop helpt me om s’avonds de make-up er af te halen. Je masseert de butter in je huid, als je dan water gebruikt veranderd de butler in een melk. Heel aangenaam en doeltreffend .

Staaltje van Clinique, Take the day off, doet goed zijn dienst voor de ogen

Daarna volgt s’avonds de Midnight recovery concentrate van Kiehl’s. Heerlijk, heeft zo een typisch geurtje naar de apotheek.

Uriage  Repairing Cica-cream gebruik ik als nachtcrème, is een vettiger type crème, ideaal om s’nachts mijn huid te herstellen. Deze crème kan je in principe over heel je huid gebruiken, ook kinderen.

De eye patches van Peggy Sage heb ik onlangs ontdekt en vindt ze super. Terwijl ze 15 minuten op de onderste oogcontour liggen, ontspan ik in mijn zetel !! Dit is er ééntje voor vermoeidheid maar er is nog ééntje voor anti-age.

Mijn huid van mijn lichaam wordt rijkelijk verwent met de Almond Milk& Honey van The Body Shop. Een body bitter voor gevoelige, droge huid.

 

Heb in augustus veel gelezen in het boek van Hoe word ik Instafamous. Was fijn om in te lezen, maar vele dingen wist ik over instagram.

 

Hadden jullie een favoriet deze maand ?

liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.