Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Favorieten van September 2017

Favorieten hebben we allemaal wel, ik laat jullie graag die van mij zien. Het zijn producten en materialen waar ik steeds naar terug greep .

Ik ontdekte de hairscrub van Rituals, Fuji Green Tea. Ik was mijn haar ongeveer 2 x in de week, en iedere keer gebruikte ik deze scrub/shampoo. Deze veranderd in aanraking met water in een shampoo en de geur is gewoon zalig. Een frisse muntgeur.

Voor mijn foundation greep ik terug naar eentje die achteraan in mijn schuifje lag. HD Liquid Coverage Foundation van Catrice.

Mijn huid kan dit moment meer dekking gebruiken, en deze foundation is een plezier om te gebruiken. Goede dekking, smeert gemakkelijk uit, wordt niet vlekkerig na een tijdje op de huid .

De foundation breng ik op met mijn volgende favoriet, de Stippling Brush van Real Techniques. Dit is met deze kwast super gemakkelijk omdat het een vloeibare foundation is . Ik breng een hoeveelheid op mijn hand en stippel daar de kwast in, en verdeel dan op mijn gelaat.

Vermoeide ogen of wat pigmentatie in het gezicht? De Concealer The Eraser Maybelline pakt dit probleem goed aan . Met de applicator brengt hij ook fijn aan op de plaatsen waar nodig. Ik begrijp nu de hype die dit product kende. Voor het moment staat de concealer in promotie op Bol.com. Het ideale moment om te bevoorraden.

De Mascara Better Than Sex, Too Faced,geeft mij lange, dikke wimpers, super!

Blij was ik met het Faby nagellak Super Ego. Dit is een kleurtje uit de nieuwe herfstcollectie . Ik kreeg deze opgestuurd omdat ik een fotowedstrijd had gewonnen op Instagram. Een nude kleurtje dit goed past bij elke outfit.

Voor verzorging gebruik ik s’morgens de Face Cleanser van het merk Fab= First Aid Beauty. Deze gezichtsreiniger zat in een beauty box, hij is hypoallergeen, zonder parfum. Mijn huid verdraagt hem goed en dan gebruik ik het graag uit.

De Nachtcrème NaturalSelf, deze had ik eerst geprobeerd met een staaltje, en dan gekocht via de site. Het is van Belgische bodem. Ik vertel jullie later in een blogpost meer over deze geweldige productlijn van Isabelle.

In mijn wagen ligt op dit ogenblik de Mixa Lippenverzorging. Deze geeft een subtiele roze kleur aan de lippen en tegelijk verzorgd hij droge lippen.

Welke producten of materialen heb jij het meest gebruikt deze maand?

Liefs,

Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.