Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Belgische beautyproducten in de kijker.

Het is al een tijdje dat ik Belgische beautyproducten gebruik, en ben er ook trots op dat er hier in ons landje zulke fantastische producten worden vervaardigd .

Ben jij ook benieuwd?

Er zijn verschillende merken , ik bespreek ze graag in mijn blogpost, ik begin niet bij de populairste of zo, gewoon begin ik nu met één Belgisch merk nl :

RAINPHARMA

In mijn opgemaakte producten heb je hem waarschijnlijk zien voorbij komen , de Oil cleanser van Rainpharma. Toen ik vernam dat er een mooie box bij Goed Gevoel was, was ik er als de kippen bij . Mooie box voor 12,5 euro erbij te betalen.

Rainpharma is in 2006 ontstaan met de bedoeling producten op de markt te brengen voor een stralende huid en lichaam.

Alles werd tot in de puntjes onderzocht , pas vier jaar later, in 2010, dat de eerste producten in de winkels kwamen. De producten zijn 100% natuurlijk, wat redelijk uniek is, met een goede werking.

  • hypoallergeen
  • dermatologisch getest
  • geschikt voor veganisten
  • vrij van agressieve bewaarmiddelen
  • niet getest op dieren
  • lokaal geproduceerd

Eerst kwam hun dieet producten, zoals het gamma kwalitatieve eiwitshakes en voedingssupplementen. Later volgde een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het gezicht en lichaam.

Hun laatste ontdekking is de aromatherapie lijn.

De thuisbasis van Rainpharma is Antwerpen, waar ze ook opleidingen en workshops geven. De producten worden ook verkocht online www.rainpharma.com en in verschillende concept stores , apotheken ….

Op vrijdag 24/11 is het black friday, een shopping event waar ook Rainpharma aan deelneemt , de deelnemende adressen vind je terug op hun site. De bedoeling is dat je de producten kan uittesten ( met een hapje en een drankje) en je kan tot en met 40% korting krijgen op max 6 producten. Hoe tof is dat !!

Je kan de box van Rainpharma samen met Goed Gevoel nog tot woensdag 25/10 kopen (tot einde voorraad).

Gaan met die banaan zou ik zeggen ?.

liefs

Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.