Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

Favorieten van oktober 2017.

De maand oktober ligt bijna achter ons, tijd om mijn favorieten vast te leggen. Heb er vijf uitgepikt waar ik in oktober veel van genoten heb. Lets go!

Handcrème van Roger&Gallet “Sublime”

Deze was een geschenkje van mijn mama, ze weten dat ze me daar altijd een plezier kunnen mee doen. Ik heb droge handen en met temperatuur schommelingen heb ik vlug kapotte handen, de handcrème gaat hier dus vlug op.

Het is een stevige tube, waar, de naam zegt het, een sublieme geurtje uit komt. De crème smeert gemakkelijk uit en voelt ook niet vettig aan. De grote van een erwt is voldoende om je handen te voeden. Is ook mooi meegenomen dat het de ook nagelriemen voedt.

In de tube zit 30 ml, mama had hem gekocht in de apotheek.

Louis Widmer “Getinte dagverzorging”

s’Morgens in de week heb ik niet altijd de tijd om foundation te gebruiken, met een getinte dagcrème behelp ik me. Deze keer heb ik Louis Widmer boven gehaald.

Deze is voor elk huidtype te gebruiken. Ik heb de Bronze 02, geeft een lichte dekking, wel goed uitsmeren of je hebt een vlekkerig resultaat.

Tube van 30 ml, deze heeft een zeer lichte geur, maar je kan ook zonder geur verkrijgen , gekocht bij de apotheek.

Caudalie “Eau De Beauté”

Caudalié ken ik van bij de apotheek, maar de Eau leerde ik kennen doordat er een beperkte editie uitkwam door hun 20 jaar bestaan.

Waar ik naar de apotheek ga hadden ze deze niet maar wel de gewone verpakking , keuze tussen groot of klein flesje. Ik wou proberen met het kleintje van 30 ml.

Waaw, deze gaat altijd met met mee, gelijk wanneer ik mijn gezicht wil verfrissen spray ik eens over mijn gelaat.

Een zachte nevel komt eruit, wel een speciale geur, moeilijk te beschrijven, maar mijn gezicht kikt er echt van op. Wordt ook gebruikt om make-up te fixeren, als tonic om s’morgens wakker te worden  …. Top Product.

Zit verpakt in een flesje van glas, voorzichtig in de tas .

Moet lukken , heb 2 make-up producten, en allebei van Jane Iredale.

Ik gebruikt veel de Kir Royale, een gloss met een heel handy borsteltje. De gloss vind ik niet plakkerig zoals bij vele glossy’s .

Neutraal van kleur, love it!

Dan hebben we het Eyebrow Pencil in de kleur Brunette.

Aan 1 kant de fijne punt om in de kleuren, je moet draaien om de punt te zien, hoeft dus niet te scherpen. Ik kan er natuurlijke haartjes mee tekenen, en mooie kleur voor mij om in te kleuren!

Aan de andere kant zit een borsteltje, gemakkelijk om de wenkbrauw in model te kammen. Handig!

Gekocht in een schoonheidssalon.

 

Precies veel producten van bij de apotheek ☺️.

 

Maak er een gezellige zondag van,

Liefs Veerle.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.