Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle

Forever Living Products.

Het doel van Forever is ons er beter uit te laten zien en ons te helpen om ons beter te voelen. ( Dat willen we toch allemaal). Al bijna 40 jaar gaat de zoektocht verder van Forever naar de puurste ingrediënten uit de natuur.

Forever Living Products.

Met hoofdbestanddeel Aloë Vera. Deze planten worden op eigen plantages gekweekt en geoost, in Texas en Dominicaanse Republiek. Aloë Vera kan gecombineerd worden met verschillende ingrediënten en op vele manieren gebruikt worden. Er bestaan 8 lijnen bij Forever.

  • Drinks
  • Bee Products
  • Nutritionals
  • Weight Care
  • Forever F.I.T
  • Personal Care
  • Flawless by Sonya
  • Essential Oils

Ik heb producten uit de Personal Care uitgetest nl INFINITE.

forever

De set bestaat uit een Hydrating Cleanser- Firming Serum-Firming Complex-Restoring Crème.

 

Hydrating Cleanser is een milde, parfumvrije cleanser met ingrediënten zoals appel-extract en appel aminozuren. Deze hydrateren de huid en maken het gemakkelijk om vuil en olie van de huid te wassen. Irriteert de huid niet. (118ml).

forever

 

Firming Serum is gericht op de vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Bevat Hydrolyzed sodium hyaluronate, deze stof ondersteunt de hydratatie en de huidverzorgende werking. Ook door toevoeging van gistextract wordt de natuurlijke aanmaak van collageen ondersteund. Is parfumvrij. Bij aanbrengen prikkelt hij, je voelt de werking gewoon.  ( 30ml).

 

Firming Complex is een exclusief beauty supplement, gericht op het verminderen van de effecten van veroudering op de huid, maar van binnenuit. Bevat mix van Franse meloenconcentraat, tarwe lipide extract en marine collageen. Is glutenvrij.(60 tablet).

 

Restoring Crème bevat verschillende ingrediënten met hydraterende eigenschappen, zoals squalaan, jojoba esters, glycolipiden en bijenwas. Vit B3 en rode biet ondersteunen de textuur van een jong ogende huid. Ook parumvrij .

Is een luchtige crème die goed opgenomen wordt door de huid, zonder vettig of zwaar op de huid te voelen.

Ook de dop is heel handig en hygiënisch, met 1 druk komt er genoeg product uit om je gelaat en nek te verzorgen.

De set bestaat uit producten die op elkaar zijn afgestemd. Geschikt voor mannen en vrouwen.

De set is te verkrijgen op http://www.sportshealthstyle.be

Fijne zondag.

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.