Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty favorieten

Favorieten van november 2017

We zijn begonnen aan december, tijd voor de  favorieten van November.

 

 

Met de donkere dagen in November maak ik het in huis graag gezellig met kaarsen. Deze favoriet is er eentje van Lalique met de geur Peuplier. Heerlijk. Ik koop deze kaarsen bij Vermanie   

Het palette van Urban Decay heb ik al besproken in een vorig blogpost, maar in deze tijd gebruik ik graag de warme kleuren van het palette Naked Heat. Te koop in geselecteerde Ici Paris Xl. Mag hem dus zeker bij mijn favorieten zetten.

Op Instagram zie je hoe ze de maskers van Glamglow gebruiken. Ik werd er nieuwsgierig naar en kocht de nieuwste versie bij Ici Paris Xl .  De Power Rangers Gravitymud, Goldar. Het masker ruikt heerlijk, voelt aangenaam op de huid en komt gemakkelijk los van de huid als het opgedroogd is, een Peel-off. Na het gebruik voelt de huid zo zacht aan!!

Daar in de Ici Paris Xl lag er op de toonbank, goed in zicht, de Lip Oil van het merk Erborian. In dit herfstweer moet ik mijn lippen goed verzorgen, en daar kwam deze Roze Infusion heel goed van pas. Ik vind het roze ook subtiel van kleur. De tube heeft ook een handig tuitje om de lip oil gemakkelijk op de lippen te brengen. Je hoeft je vingers niet te gebruiken!

Thee drink ik regelmatig, ik verander graag eens van smaak. In de nieuwe lijn van Ritual zit er een theesoort bij; Ritual Of Anahata. De thee bevat Kaneel en Gember; lekker . Wist je dat kaneel een zoetremmer is? Het remt dus je zin naar zoetigheid. Gember is dan goed voor de spijsvertering, ideaal na een zware maaltijd .

Wat zijn jullie favorieten? Ben benieuwd.

Prettige zondag,

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.