Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty Geen categorie opgemaakte produkten

Opgemaakte producten December 2017.

Door mijn problemen met een hernia ben ik de laatste maanden wat moeilijk aan lege producten geraakt. Gelukkig had ik wel de moed om met mijn skincare door te zetten . Het is toch wel direct aan je huid te zien als je veel medicatie moet nemen, en als je je minder goed voelt.

 

Gezichtsverzorging heb ik er een paar:

Kiehls, Ultra Facial Cleaner 30 ml

Milde gezichtsreiniger voor ieder huidtype, standaard in hun assortiment , ben ik tevreden van.

Kiehls, Midnight Recovery Concentrate 30 ml

Met dit serum heb ik Kiehls leren ontdekken, eerst va de website, en dan in hun winkel in Gent. Ontzettend goed serum! Ik meng het serum met mijn nachtcréme, zo één tot twee druppeltjes. Dringt goed in de huid. Minpuntje is dat het pipetje het laatste serum in het flesje  niet zo goed meer naar boven brengt.

Nachtcrème Enfleur 15ml

Deze Belgische lijn heb ik onlangs ontdekt, zie blogpost  

Aangename producten, als ik door mijn reserve ben zou ik het zeker weer terug kopen.

Rituals, Miracle Mild Eye Make-up Remover 125 ml

Bevat Lotusbloem en Rijstolie, 2 fase formule. Waterproof mascara kan hij er ook af halen volgens Rituals, maar dat heb ik niet geprobeerd. Dit was een product dat ik kocht om aan een bepaalde som te geraken, je kreeg dan een mooi geschenk bij. Het is een ok remover, maar er zijn goedkopere varianten die even goed werken.

Op de foto staat nog een staaltje van een gezichtscrub die in een beauty box zat van het merk Douxme 15ml, met abrikozenolie en rijstpoeder, aangenaam product , Frans merk.

 

Voetverzorging.

Yves Rocher, voedende voetcréme 30ml met lavendelgeur.

L’Occitane, rijke voetcréme 30ml, met karitéboter.

 

Lichaamsverzorging.

Kneipp, sugar Bodyscrub 220gr.

De scrub aanbrengen op vochtige huid van het lichaam, voor het verwijderen van de dode huidcellen, 1 tot 2 keer te gebruiken in de week. De amandelolie zorgt voor een zachte huid. Zonder paraffine- siliconen en minerale oliën. Op basis van suiker.

Rituals, Shanti Shower 200ml

Product van de Ayurvedalijn. Deze lijn heeft dit een nieuwe look gekregen. Deze heeft als geur Indian Rose, ook hier zit amandelolie in verwerkt. De verzorgende olie veranderd in zacht schuim met aanraking van water.

 

Handverzorging.

Handcréme Jafra 30ml, deze handcréme is er ééntje om voor het slapen te gebruiken, zodat hij tijdens de nacht goed kan inwerken, met sheaboter. (zie foto voetcréme)

Yves Rocher en Catrice, twee basis nagellakken die nog niet helemaal leeg zijn, maar ze zijn qua substantie niet meer te gebruiken.

Idem voor het kleurtje van Colorama Maybellini, glossy nailcolor.

Park Avenue, Express Nail Polish Remover, 120ml. Er zit acetone in, ik gebruik deze voor het verwijderen van glitternagellak.  Huismerk van DI winkel.

De lippenstift was van Clinique n° 19 Extreme Pink SPF 15, heel voedende lippenstift.

 

Mijn man maakte een fles mondwater leeg van Viofluor classic Zero 500ml, met natriumfloride, hij vond hem niet zo ok.

 

Als laatste nog een mini geurtje van Guerlain, La Petite Robe Noire. Een eau de parfum, lekker geurtje!

 

Al bij al was mijn mandje nog goed gevuld! En bij jullie?

Prettige Zondag .

 

Liefs

Veerle xxx

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.