Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty Lifestyle

Je lichaam reinigen van binnenuit!

Ken je dat gevoel, dat je moe loopt, opgeblazen, geen energie. Ik had dit al een tijdje, en met al de medicatie voor en na mijn operatie was het gevoel al niet veel beter. Ik moest eerst herstellen van de ingreep maar een week of twee geleden hakte ik de knoop door.

Ik ben lang naar de Weight Watchers geweest en eenmaal op gewicht bleef dit uit, met gevolg dat er de kilo’s weer aankwamen, ik volg computerles dus geen tijd om op de woensdagavond naar de Weight Watchers te gaan en de online cursus zie ik niet zo zitten.

Toen kwam ik in contact met een voedingscoach die me alles goed heeft uitgelegd.

Ik wou mijn lichaam een reset geven, maar dan ook om nadien mijn levensgewoonten te verbeteren. Ik wou op het goede spoor geraken. Vandaar startte ik met het FIT programma.

Een negendaagse reinigingskuur. Ik was er op voorbereid, had familie en vrienden ingelicht, dat ik bij een etentje niet voor verrassing stond, ik had alles in huis wat ik veel mocht eten en chips en andere kocht ik zo min mogelijk. Natuurlijk, de kids hebben ook graag eens een snoepje.

Voor we van start gaan wordt alles opgemeten: borst-arm-taille-heupen-bovenbeen-kuit, en natuurlijk je gewicht. En dan de start . In het pakket zit een magazine waar alles staat wat je per dag moet doen. Zo zitten de supplementen ook per dag verpakt. Vitaminen B6- B12 , Chroom die de vetverbranding stimuleert. Enorm handig.

Ook bewegen is belangrijk, heb hier een hometrainer staan waar ik toch wel probeer een half uurtje op te rijden. Ik sta nu zelf een half uurtje vroeger op en mijn work-out is gedaan voor mijn dag nog moet starten. Anders heb ik de tijd niet met de kinderen en het huishouden.

De voornaamste reiniger is de Aloe Vera Gel, die de vuile darmen goed reinigt . Met bevuilde darmen kunnen de goede voedingsstoffen moeilijk in ons stelsel binnen komen.

De eerste twee dagen waren de moeilijkste, omdat ik echt moest afkicken van koffie. Vanaf dag drie voelde ik de  energie die ik kreeg, en dat gaf me weer een boost van motivatie.

Het is een misverstand dat je niets mag eten, alle dagen mag je groenten en fruit eten, een proteïne shake die je help spieren op te bouwen en vanaf drie heb je een maaltijd van ongeveer 600 calorieën .

met zoete aardappel

Acht glazen water drinken is ook belangrijk, omdat 72% van ons lichaam bestaat uit water en zo blijft het vochtgehalte goed op peil.

Op dag negen worden alle metingen terug opnieuw gedaan. Er was gewicht af, centimeters weg en ook ik voelde me beter in mijn vel. Mijn huid zag er beter uit.

Ik was goed gemotiveerd om het vervolg te doen, de F15; een programma die je leert omgaan met voeding-drinken en beweging, want een goede gewoonte is voor het leven.

Een goede investering voor mijn gezondheid.

Ben je benieuwd of het voor jou zou werken? Contacteer me gerust!

Liefs Veerle

2 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.