Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty

Project Palette Pan.

Ik liep al een tijdje rond met het idee om mijn make-up producten ook effectief op te gebruiken. Ik vind het zo jammer dat sommige producten heel lang in de kast blijven liggen tot ze niet meer bruikbaar zijn. Met mascara heb ik daar minder probleem mee, je ziet en voelt na een paar maanden dat de formule is uitgewerkt . Idem met liquid lippenstift en deze worden dan ook gemakkelijker vernieuwd.

Als je vele euro’s hebt uitgegeven aan een palette gaat je dit niet zomaar willen weg gooien! Vandaar mijn keuze om voor 2018 mee te doen aan Project Pan.

 

Producten die ik wil opgebruiken zijn

  • I heart Makeup palette
  • foundation Catrice
  • lipscrub Lush
  • 2 lippenstiften van Lookx

Hebben jullie zin om mee te doen? Jullie zijn allemaal welkom .

 

Liefs Veerle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.