Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty favorieten

Favoriete producten Januari 2018.

Zondagmorgen, tijd voor een nieuwe blogpost! Heb een paar producten voor jullie die ik in Januari veel gebruikt heb, daarmee reken ik ze als favoriet !

De haarverzorging van The Body Shop “FUJI GREEN TEA” had ik al een tijdje in de kast staan, maar de laatste weken heb ik er goed gebruik van gemaakt. De lijn heeft een cleasing hair scrub, shampoo en conditioner. Alle drie ruiken ze echt naar groene thee en dat vind ik heerlijk!

 

Het ander geurtje dat ik geweldig vindt is en geschenkje van de kerstman. Toen zat AGENT PROVOCATEUR in de kerstboom. De fles alleen al is een plezier om naar te kijken, en met de geur Pure Aphrodisiaque, liefde op het eerste gezicht .

Ik hou van zoet , topnoten zijn braam, jasmijn en witte peper. De hartnoten: zwarte honing, nachtbloeiende cereus en vanille orchidee. De basisnoten: muskus en hars. Is een eau de parfum.

 

Door een reinigingskuur te doen was ik beginnen drinken van pure ALOE VERA GEL, het gele kannetje. Een mooi natuurlijk product. In begin is even wennen aan de smaak, maar ik zou niet meer zonder kunnen . Voel me fitter en heb niet meer dat opgeblazen gevoel in de buik. Is ideaal voor de darmtransit! Topproduct.

Van het dezelfde huis gebruik ik de ALOE HEAT LOTION . Om pijnlijke spieren in te smeren, of bij ontstoken sinussen om de pijn te verzachten, pijnlijke voeten in de wrijven en nog zoveel meer ! Als iemand graag meer informatie wil over deze producten stuur me gerust een berichtje.

 

Het zonnetje is uitgekomen, ga genieten van de zondag. En jullie?

liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.