Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
Lifestyle make-up

5 skincare must haves @ Rituals.

Een superleuk cadeaupakket van Rituals, dat is zeker !

De koffer kost 20 € en bevat

  • Soft Cleanser 30 ml
  • Eye Makeup Remover 30ml
  • Anti-Aging Day cream 15 ml
  • Miracle Mascara 4ml
  • Eve’s Kiss 12ml

soft Cleanser

Op de verpakking staat er reinigingsgel, bij mij kwam uit de tube  een waterachtige lotion. Overtijd dacht ik eerst, maar hij ruikt niet vies dus heb ik hem geprobeerd. Ik gebruik hem s’morgens en hij laat inderdaad een zachte huid achter, zonder dat trekkerig gevoel!

Eye Makeup Remover

Dit is een tweefasige , je moet goed schudden om de 2 met elkaar te mengen. Is ok, maar mijn waterproof mascara haalt hij er niet goed af.

Anti-Aging Day cream

Daar ik in mijn 40 ben gebruik ik regelmatig anti -aging cream. Deze komt dus goed van pas. Er zit ook een SPF 15 in.

Miracle Mascara

In dit formaat, handig voor in de handtas als je je mascara wilt bijwerken, of voor op reis. Bevat panthenol, helpt om de wimpers gehydrateerd te houden.

Eve’s Kiss, Silky soft lip gloss

Ik ben niet zo een fan van gloss, maar deze is niet echt plakkerig , hij heeft een soort appelsmaak. Ook de applicator is heel handig om over de lippen te glijden. Perfect voor dagelijks gebruik, houd de lippen gehydrateerd en zacht . Kleine tinteling bij aanbrengen.

Een ideaal geschenkje voor mensen die ervan houden nieuwe dingen te proberen !

Fijne zondag iedereen.

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.