Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
DIY Lifestyle

Moodboards, wat en hoe!

Gedachten overkomen je niet, die crieëer jezelf, die maak jezelf!

Deze woorden die ik hoorde van Annic ten Duis, een bekende Nederlandse business vrouw deed me nadenken. Ze had het ook over het boek “The Secret” die ik ook een tijdje geleden had gelezen, en had hierbij een goed gevoel dat ik dit Moodboards of Visionboard maakte.

Waarom een Moodboard? Maak het visueel!

Dit gaat over dingen in je leven die je graag zou hebben, willen. Het gevoel dat je krijgt met aan die dingen te denken, te willen in je leven is belangrijk Met een Moodboard zie je die dingen elke dag, je gaat het onbewust opnemen, zodat je er ook in gaat geloven.

Je bent ermee bezig, en uiteindelijk ga je iets aantrekken waar je echt in gelooft, als een soort magneet in het universum zeg maar. Negatieve woorden zoals niet of nooit laat je dus best achterwege.

Hoe begin je eraan?

Een half uur tot 3 kwartier ga je in tijdschriften of kranten bladeren, naar titels of prenten, kleuren die jouw aanspreken en die ga je uitscheuren. Je neemt een wit blad, niet te groot of je blijft maar plakken, en dan ga je in een thema werken of gewoon zoals ik, op het gevoel.

Als alles geplakt is ga je je moodboards op een plaats zetten in je huis waar je het meermaal per dag kan zien. Ik kan je verzekeren, het geeft je een aangenaam gevoel telkens je ernaar kijkt!

 

Knippen, scheuren uit boekjes, tijdschriften.

Gezellig gaan plakken ?

Ik wil graag een business uitbouwen om mensen te helpen op vlak van beauty en gezondheid, die me ook de mogelijkheden geeft om meer thuis te werken, bij mijn gezin te zijn!

Mijn moodboard staat op een zichtbare plaats in mijn huis, ga je ook aan de slag ?

Prettige zondag .

Liefs Veerle xxx

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.