Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty Lifestyle

Visagie kan je leren.

Beauty , makeup, het is al zolang dat ik er iets zou mee willen doen. Heel lang geleden, gaf ik zelfs demo’s thuis bij mensen met skincare en make-up producten, maar zonder opleiding heb je toch altijd de schrik dat je iets verkeerd zou uitleggen . Dit jaar heb ik de koe bij de horens gevat, het was nu of nooit, en heb ik me ingeschreven voor de visagie lessen in De Schoonheidsschool te Gent.

Ik heb er eerst voor moeten sparen , goedkoop is het niet. Je betaald voor 5 lessen 290€. Soms doet de school wel acties, zoals nu met Pasen is er 15% actie.

Je krijgt topkwaliteit voor je geld. Ik had wat info genomen, en had gehoord dat het te zien is van wie je les krijgt.? Voor onze module hebben we het inderdaad getroffen. Melissa Pöpsel , makeupartist, die al meer dan 10 jaar actief is, zowel in buitenland als binnenland.

Er is voldoende parkeerplaats onder de viaduct van Gent-Brugge, kleine 5 ‘stappen en je bent er. Heel mooi gebouw, bij het binnenkomen heel imposante trap.

Je kan kiezen, per module of alle drie in één, all-round visagie.

Bij begin van de module krijg je een heel mooie cursus, heel duidelijk en overzichtelijk.

Iedere week is er een ander onderwerp, en we oefenen steeds op een ander model. Op t’einde van elke module is er dan ook een proef op een model. Na de drie modules krijg je een diploma, en maak je zelf een portfolio aan, een springplank voor degene die het professioneel willen maken.

enkele sfeerbeelden:

                

    

Via school kan je een basis pakket aanschaffen, ikzelf had al vele benodigdheden, dus hoefde ik niets bij te kopen.

  

 

Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb om deze opleiding te volgen, dreams come true.

Misschien iets voor jou?

 

Prettig paasweekend xxx

Liefs Veerle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.