Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty Geen categorie

Review Vichy Lift Activ Anti-oxydanten Booster.

Vit C wordt bij vele Beauty merken toegepast in hun producten, ik test de Vit C booster uit van Vichy. Ze beloven een mooiere en jonger uitziende huid in slechts 10 dagen.

Nieuwsgierig? Kijk dan maar verder mee.

Het ouder worden van de huid, gaat niet alleen gepaard met lijntjes en rimpeltjes, ook de stevigheid moet inboeten. De doelgroep van dit product, zijn mensen vanaf 40 jaar.

Bij een gezonde huid is ook een gezonde voeding belangrijk en het binnen krijgen van vitaminen . In dit geval Vit C.

Vit C is bv belangrijk voor het aanmaken van collageen, deze collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid.

Vit C is ook een sterk Anti-oxidant, beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Vit C is ook goed voor de versterking van de huidbarrière, schadelijke invloeden van buitenuit komen zo niet  gemakkelijk door die sterke barrière.

Het is verpakt in een donker flesje. Dat heeft als reden dat het licht de Vit C anders gemakkelijker aantast, maw verlies hun effectiviteit. De substantie is waterachtig en heeft een bittere geur, ben daar geen fan van.

Gebruik: met het handig pipet druppel 3-4 druppeltjes op je handpalm. Verdeel dit met de vingertoppen over je gelaat, maar vermijd de oogcontouren.

Na het aanbrengen dringt het snel in de huid, plakt een beetje. Vit C maakt de huid gevoeliger voor de zon, als je s’morgens gebruikt breng dan nadien een SPF factor op van minstens 15. Tenzij je het in je avondroutine gebruikt. Prikkelt een beetje op mijn huid, maar duurt niet lang.

Ingrediënten: Water- ascorbic acid 15% ( Vit C)- alcohol ( 3 de plaats=vrij geconcentreerd)-dipropylene glycol-glycerin-laureth23-neohesperidin dihydrochalone-sodium hydroxide-tocopherol-gefermeteerd hyaluronzuur-pinus pinaster bark/bud exrect(dennen).

Besluit: mijn huid ziet er goed uit, een gezonde glow, maar maak geen illusies, de rimpeltjes zijn er nog.

De verpakking vermeld dat de booster een maand goed blijft na opening. Na deze 10 dagen zit er toch nog wat redelijk product in het flesje, die ik dus niet meer kan gebruiken voor een volgende kuur. Jammer, misschien de verpakking kleiner maken?

Ik ga zeker nog eens een Vit C kuur doen, later op het jaar, omdat ik er toch de boost van ervaar.

Doen jullie soms ook eens een Vit C kuur?

Liefs Veerle.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.