Lifetrigger

Make-up - Lifestyle - Health
beauty favorieten Lifestyle make-up

Gekocht bij Kryolan in Antwerpen.

Een paar weken geleden moest ik voor een stageopdracht in Antwerpen zijn, ideaal om de nieuwe winkel te gaan bezoeken van Kryolan. Het is gelegen aan een groot plein waar je gratis kan parkeren.

Hoef ik me geen zorgen te maken voor een ticket en kan ik gerust in de winkel blijven hangen.

Wauw, wat een mooie shop! Goed licht, helder, proper. De producten die uitgesteld staan mag je met de verkoopster testen, niemand minder dan Veerle De Burme, visagiste van op You tube!

Ik heb mijn email adres ook achter gelaten, nu ze een shop hebben, doen ze regelmatig opleidingen of productinfo. Zaterdag laatstleden stond een festival look op programma.

Maar ben aan het uitwijken, wat heb ik er gekocht!

Voor de make-up les had ik enkele producten nodig, bij de bestelling kreeg ik enkele staaltje bij. Op de foto links boven zie je staaltje van de dermatoloog color lijn. Om goed te camoufleren .

Ons model in school was donkere huid, ik had een setting poeder nodig omdat de translucent poeder die ik gebruik een witte waas achterlaat op donkere huid. Vandaar de Blot Powder.

Deze poeder kost 20,25€ /14g. Eigenlijk is dit poeder bedoelt om doorgaans te gebruiken als je huid begint te glimmen, is dus geen fixeer poeder. My mistake.

 

Ik was benieuwd naar hun liquid eyeliners, HD Cream Liner, voor de zomer kocht ik de blauwe, Ebony kleur.

Kost 13,05 €/ 5 g.

Als ik heb dik aanbreng neigt de kleur naar zwart, hoe fijner, hoe meer het blauw tevoorschijn komt. Is vochtbestendig, ideaal voor aan het oog!

 

Ik wou ook nog een make-up spons, Unicornis Perfecter Sponge voor het aanbrengen van de foundation. Is niet te hard of te zacht, maar kan mijn favoriet niet verslaan. Vind het prijzig voor een spons.

Per stuk 15,05€.

Ik kan er uren rondlopen in zo een shop, en jij?

 

Liefs Veerle.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.